View Single Post
Eski 23-03-2013, 18:27   #960
MeyveliTepe
agaclar.net
 
MeyveliTepe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-03-2007
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 8,965
Sn.Tuana_organik, ürününüz ile ilgili verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Bu başlık satışa yönelik olmayıp ürünler hakkında ve leonardit'in işlevleri hakkında genel bilgi paylaşımı olduğu için mesajınızdaki fiyat ve telefon bilgisini siliyorum. İlgilenen üyeler web sitenizden size ulaşabilirler. İstiyorsanız site yönetimi ile görüşerek alış-veriş alanında satışa yönelik faaliyet de yürütebilirsiniz.

Firmanızın 4912 ve 4913 tescil numaraları ile biri toz, diğeri granül olmak üzere iki adet organik toprak düzenleyici ürün tescili mevcut.

Bu anlamda, organik toprak düzenleyicisi sıfatıyla organik tarım girdisi olarak kullanılmasına izin verilmiş.

Her iki ürününüzde de garanti edilen içerik olarak %40 humik+fulvik asit bulunduğunu yayınlamakta olduğunuz tescil belgelerinizde gördüm.

Ancak yukarıda iki ayı ürün olarak bahsettiklerinizden biri galiba başka. Fiyatı diğerine göre daha pahalı olan (%45-%50 dediğiniz), tescillerde ve
Organik gübre üretim izni, lisans belgesi verilen kuruluşlar ve tescil belgesi düzenlenen gübreler listesinde yer alanlardan biri midir?

Anlayışınıza sığınarak şunu söylemeliyim; bildiğiniz gibi bu piyasa biraz toz-duman. Eline (hangi numuneyle alındığı dahi belli olmayan) bir rapor alan leonardit satmaya çalışıyor.

Oysa o raporun hiç bir hükmü şahsiyeti bulunmuyor ve satın alan çiftçiyi korumuyor. Bu sebeple garanti edilen içeriğin aynı zamanda bir sorumluluk belgesi de olması sebebiyle geçerli tescil değerleriyle ürünleri takip etmeye çalışıyoruz.

MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön