View Single Post
Eski 22-03-2013, 09:17   #921
bukalemune
Yeni Üye
 
bukalemune's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-12-2005
Şehir: ankara
Mesajlar: 23
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Lilium Mesajı Göster
2005-2013 ve 11 mesaj, böyle olunca lilium ağacıda olur.

Sayın bukalemune, bilemediniz lilium bir ceviz türü de değil, (Kalas'ı belki olabilir) ağaçını bende merak ettim,

Üzülmeyin yanılan olmuyor nick'im olduğunu herkes biliyor, sizler gibi eski üyelerimizin bilmemesi de manidardır.

bukalemune görünce bu bukalemun la ilgili bir şey diyemi bakmalıyız?
2005 de üye olmuştum merak ettiğim bir kaç ağaçla ilgili araştırma yapmak için, daha sonra ilgim geçti bugünlere kadar foruma hiç bakmadım çünkü şehir ortasında ağaç kuş böcekle ilgilenmek istemiyorum, ancak bahçeli şehir dışında bir evim olduğu zaman ilgilenirim diye rafa kaldırmıştım doğa sevgisini.
Orman içinde bir ev satın alınca bahçe ağaç kuş böcek sevgisi hortladı ve araştırmaya okumaya başladım yeniden, yani üyeliğim aslında çok yeni sayılır.

Lilium, eskiden Datça da yazlığımız vardı, fidanlıktan bir ağaç almıştık, tam kapının yanına diktik, mükemmel çiçekleri kokusu vardı ve çok estetik görünümlü idi bana göre, satıcı ağaca lilium dedi belki de salladı bilemiyorum.
Oradan sürekli ağacın adı aklımda lilum olarak kaldı ve bir gün bahçem olduğunda olması gereken ağaç olarak kayda aldım, belki de yoktur bu isimde bu ağaç **** ismi başkadır araştırmak gerek.

Anladığıma göre herkes ismi ile başlık açabiliyor, **** ilgili yerde açıyor karışıklık da oradan kaynaklandı, benim forumun işleyişini iyi bilmediğimden

bukalemune Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön