Konu: Nergis
View Single Post
Eski 21-03-2013, 19:23   #1766
pria
Ağaç Dostu.
 
pria's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-08-2009
Şehir: Çanakkale
Mesajlar: 6,526
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi pria Mesajı Göster
..Baştan sizin tesbitlerinizi de olasılık dahilinde gördüm..ve bu yüzden sayın esracer'e özel mesaj yazarak sizin herhalde Sarıcakaya gibi Akdeniz iklimine benzeşir özellikler taşıyan Antep'te sıcaklıklar aniden ektrem sıcaklıklara, 25-30'lu değerlere çıkmış olabileceği varsayımıyla, tesbitlerinizi değerlendirmesini istedim..
Ama, daha sonra Antep'in 5 günlük ısı değerlerine baktığımda, sıcaklıkların 17-20 dereceler arasında seyredeceğini görünce, onu yanlış yönlendirdiğimi düşünerek, saksılarını serin ve gölge bir yere almamasını yazdım ve bunun da doğruluğunu bugün yazdığı iyi haberler içeren mesajıyla anlamış oldum..

..
Sayın esracer,
1750 sayılı mesajınızdaki benim için çok değerli, anlamlı sözleriniz ve güzel fotolarınız için çok teşekkür ederim..
Sizlere karşı hala sorumluluğumun devam ettiğini düşünen ve sizlerden, olumlu neticeler aldığınızı belirten mesaj ve fotolarınızı merakla bekleyen bir insanım..
Bu nedenle her aldığım iyi haber beni çok memnun ediyor..

Sizi doğru yönlendirdiğim için mutluyum..Ki, bugün Antep'in 20 derecelerede seyreden ısısında, nergisleriniz o güneşli balkonunuzda sizi daha bir mutlu etmiş..Sizlerin mutluğu benimde mutluluğumun bir parçası..

Üzgün olduğum ''o'' konuda, karar ve takdir sizlerin.

..................

''Paşa''nız da pek tatlı..Tam bir kökpek delisi olan kızım eğer yakınızda olsaydı, o güzelim köpeğinizi sevebilmek için sık sık davetsiz misafiriniz olurdu..


Herşey gönlünüzce olsun..Selamlar..

pria Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön