View Single Post
Eski 07-03-2013, 17:43   #569
İsmail Karagülle
Ağaç Dostu
 
İsmail Karagülle's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-03-2009
Şehir: istanbul-Bolu
Mesajlar: 1,154
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yalandünya59 Mesajı Göster
Sevgili diabolos,

Seni çok iyi anlıyorum, kafan karıştı hepsi çorba gibi oldu değilmi.

Ayrıca 560 nolu mesajdaki kuzeyege, ve 561 nolu mesajdaki murtitek arkadaşada katılıyorum, anladığım kadarıyla benim gibi düşünenlerin sayısı epeyce fazla.

Alıntı:
562 nolu mesajdaki İsmail ağabeyin belirttiği gibi herşeyin forumda açıkça yazıldığına,
herşeyin forumda olduğuna ise KESİNLİKLE katılmıyorum.
Bence formülleri bulalım, arkasındanda konusunda uzman (Kimya mühendisi) üye bulalım.

Diyelimki 1 ton suya şukadar Potas, şukadar azot, şukadar kalsiyum atacaksın gibilerinde net ifadeler içeren gr ve kg veren ifadelerle açıklasın.

Yok ppm, olmadı ml, olmadı mg, gibi kelimeleri evirip çevirmeden yapılsa net olarak konu anlaşılacak kanaatindeyim....

Saygılar...
Bana katılmamak , aynı fikirde olmamak konusunda tamamen sizin insiyatifinizde olan bir şey. Herkes aynı düşünecek diye bir kural zaten olamaz.

Daha önce bir yerlerde de yazmıştım. Bu konuyu iyi bilen isimlerden bahs etmiştiniz. Onlardan her bitki için formulleri alıp burada yayınlarsanız herkese yardım etmiş olursunuz.

Sadece bir kaynaktan bütün bilgiyi beklemek haksızlık olur. İsteyen istediği bilginin istediği kadarını paylaşmakta özgürdür. Daha fazla bilgi istiyorsak başka bilgi kaynaklarına müracaat etmeliyiz.

Besin ile ilgili , kimin bilgisine inanıyorsanız ondan bilgi isteyin .Ve inandığınız bu formulü paylaşın biz de istifade edelim .

Başka bir kaynaktan alacağınız , formulü merakla bekliyoruz. Formülün sahibi kendi yazsa da olur. Yeter ki bildiği formulleri bizimle paylaşmaya hazır birileri olsun .

Ben kanaat sahibiyim . Bana ağaçlardaki paylaşımlar yetiyor. Yetmediği yerde bilgisine güvendiğim ustalardan rica ediyorum . Ve güvendiğim ustam beni hiç bir konuda yanıltmadı . Ustamın adını açıkça yazıyorum . Kudret Tezel .

Siz eminim daha farklı ustalar tanıyorsunuz . Onların formullerini yazmalarını sağlarsınız memnun oluruz. Bilgi de besin gibi farklı kaynaklardan elde edilirse daha faydalı olur.

Sağlıcakla kalmanızı diliyorum

İsmail Karagülle Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön