View Single Post
Eski 06-03-2013, 08:22   #8
ercan59
Ağaçsever
 
ercan59's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-06-2008
Şehir: Tekirdağ
Mesajlar: 31
Merhaba Selahattin Bey,
Aslında duymak istediklerimi açıkça belirtmişsiniz doğal ortamlarda fayda sağlamayacaksa parafilm aramaya gerek yok diye düşünüyorum.

Aşı baltasını da beklemek ve işler siteniz vs devreye girdiğinde almayı düşünebilirim nasıl olsa acelem yok şu sıralar ama eminim çok faydalı olacak bir alet bu aşı baltası ve Türkiye de hiç rastlamadım.

Eğik ağızlı serpet çakıya benzer bahco var elimde ama el emeği usta yapımının yerini tutar mı onu bilemem.. Yalnız şu Tina çakı meselesinde haklısınız çok pahalı bir alet o değeri hakediyor mu onu da bilemiyorum.Yukarıda da belirttiğim gibi yeterli miktarda çakım var ama özel birşeyler arıyorum..

ilgi ve zamanınıza çok teşekkür ederim Selahattin bey sitenizi merakla bekliyorum .
Saygılarımla,


Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Selahattin Yılmaz Mesajı Göster
Parafilm bandıda istiyorsunuz, 38 metre uzunluğunda 10 cm genişliğinde şeritler halinde satılıyor. Maliyetine kalanırsanız gönderebilirim. Ancak uyarmak istiyorum üç yıllık tecrübelerimizde sera dışında yapılan aşılarda çok faydasını göremeyebilirsiniz.
Aşı baltası yapma çalışmalarım var ( bu tarz malzemelerin bana talep olarak çok gelmesinden dolayı benzer şekilde malzemelerin ticari olarak bulunabileceği yer düşüncem de var sitem kurulum aşamasında), maliyetine katlanırsanız sizede bir tane yapıp gönderebilirim ancak uyarmak istiyorum ilk versiyonlar işe yarar ancak biraz amatörce olacak.
Tina marka aşı çakıları elbette çok kaliteli ancak inanılmaz pahalı, yine eğer maliyetine katlanırsanız yerli malı çok kaliteli ve keskin ve güçlü yapıda aşı çakıları (eğik ağızlı - serpet) ve yine normallerine göre yüksek fiyatlı bir ustaya özel yaptırıyorum size de yaptırabilirim.
Malzemeler için sistemim oturana kadar şimdilik argelerimi tamamlamak için fazla bir maliyet almadan yardımcı olabilirim ancak çok uzun bir zaman süreceğine garanti veremem eğer arzu ederseniz size bu süreçte yardımcı olurum sevgili ercan59.

ercan59 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön