View Single Post
Eski 05-03-2013, 23:42   #41
Mine Pakkaner
agaclar.net
 
Mine Pakkaner's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-01-2006
Şehir: İzmir
Mesajlar: 10,707
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Müjgan Mesajı Göster
...
Baş parmağımın ön bölümündeki, sol gözüme tekabül eden noktacık, diagnostik çubukla bayaca acılı bir süreçten sonra belirlenmişti ve o noktaya ısı, akupunktur iğneleri ve renk terapisi yapılmıştı. Sürekli göz noktacığını yeşile boyuyordum.

Terapi sürecinde sol gözümden kaynaklanan kocaman siyah leke küçüldü. Görmedeki problem ilerlemedi ama başparmağımdaki noktacık zaman zaman sızlar ve o noktacığa tavsiye üzerine minik yuvarlak uçlu bir cisimle masaj yaparım...
Müjgan hanım geçmiş olsun. Tedavi alırken bana da akupunktur iğneleri ile terapi yapılıyor, elektromanyetik kupalar, mıknatıslar, ısıtıcı moksa çubukları kullanlıyor. Ben eğitim aldıktan sonra kendim de iğne kullanmayı öğrendim ve tedavime yardımcı olacak şekilde uyguluyorum. En çok kullandığım ise tohumlar, hem pratik, hem acısız

Gözünüze lütfen sadece başparmağınızdan değil, anlattığım böcek sisteminden de ulaşın. 15 gün boyunca hem başparmağınıza hem de diğer parmaklarınıza tane karabiber bağlayalım. Baş parmağınıza yeşil tane karabiber, diğerlerine siyah tane karabiber bağlar mısınız lütfen.

Daha sonra da nar çekirdeği bağlayacağız. Bir onbeş gün de baş parmağınıza ağrılı göz noktasına nar çekirdeğini yatay olarak bağlayın.

Siz zaten biliyorsunuzdur ama bilmeyenler için sol gözün standart sistemde baş parmaktaki yeri;
Name:  solgoz.jpg
Views: 8654
Size:  26.5 KB

Bu da böcek sisteminde parmaktaki yeri;

Name:  solgozbocek.jpg
Views: 8575
Size:  20.9 KB

Şifalar dilerim.

Mine Pakkaner Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön