View Single Post
Eski 05-03-2013, 11:24   #21
almanyalı
Ağaç Dostu
 
almanyalı's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-10-2012
Şehir: frankfurt
Mesajlar: 1,915
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kelebek çalısı Mesajı Göster
Sevgili almanyalı,

Bahçe sayfanızda bizlerle paylaşacaklarınız için şimdiden heyecanlıyım. Siz belki orada yağmur yağdığında duyamadığınız yurdumuzun toprak kokusunun eksikliğini hissetseniz de, her iklimin ve coğrafyanın farklı farklı bitkileri, çiçekleri ve sunduğu görsel güzellikleri oluyor. Ben de pek çok üye arkadaşım ile birlikte bahçe sayfanızın, fotoğraflarınızın ve paylaşımlarınızın her birini ilgi ile takip ediyor olacağım.

Kardelenlerin dibindeki malç için kullanılan ağaç kabuklarını gördüm örneğin ve yine, neden biz bu tip ürünlere hala erişemiyoruz, neden bu kadar zor ki diyerek hayıflanmaya başladım bile.

K.K.T.C' den size beklediğiniz bahar havasını gönderemesem de selam ve sevgilerimle.



merhaba,
Sevgili Kelebek çalısı, sayfama hoşgeldiniz, herzaman gelin beni mutlu ettiniz ziyaretinle. Türkiye'de ki gibi birçok güneş seven bitki burada yetişmiyor ama değişik çiçekler, çalılar sarılıcı bitkiler mevcut,
elimden geldiğince sizlerle paylaşacağım.
kardelenlerin dibindeki Rindenmulch/ parçalanmış ağaç kabuğu, yabancı otların çıkmasını engelliyor ve salyangozlar içinde rahatça gezemiyorlar bu yüzden bahçendeki güllerin ve kısa boylu çiçeklerin diplerini kapladık.

K.K.T.C'ye Almanya' nın çiğ yağmış sabahdan sevgilerimle.

almanyalı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön