View Single Post
Eski 06-02-2013, 01:26   #688
Sudenur
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 23-01-2012
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,397
Sevgili kasap94,

Bahçenizi ve yetiştirdiğiniz bitkileri çok ama çok beğendim, hangisi daha görkemli karar veremedim inanın, hepsi öyle güzel ki..

Sayenizde Hüsnü Yusufları da konuk etmeye karar verdim bu yıl bahçeme. Hep çok beğenir ve imrenirdim lakin ikinci yıl çiçeklenmeleri sebebiyle tohumdan yetiştirmeye eriniyor, fide almayı da geçiştiriyordum. Hata etmişim..

Yok yok adeta üstadım siz de.. Sardunya çeşit ve renkleriniz, lupinleriniz, rengarenk petunyalarınız, aster ve amerilis çeşitleriniz, küpeli güzellerin zerafetleri, kanarya gülleri, ponpon güller, çuhalar, şakayıklar, hercailer ve daha neler neler.. bir başka coşmuş elleriniz değdikçe..

Hayran oldum, imrendim, özendim. http://www.agaclar.net/forum/attachm...-resim-024.jpg Yer bulamıyorum bunu nereye koysam ki?" diye geçirmişsiniz ya içinizden "Bana gönderin.." diyesim geldi.

http://www.agaclar.net/forum/attachm...9-2010-14-.jpg Bu nasıl bir görüntüdür sevgili kasap? Sırrınız nedir? Kaç yıl da edindiniz bunca güzellik ve çeşidi? Tüyo vermenizi rica ediyorum ben gibi deneyimsizlere..

Maşallah efendim, on yüz bin kere maşallah, en nadide çiçeğiniz torunuz ve ailenizle birlikte, sağlıklı uzun ömürler dilerim.. Sevgilerimle..

Sudenur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön