View Single Post
Eski 04-02-2013, 08:45   #1
denız-09
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 05-07-2012
Şehir: AYDIN
Mesajlar: 4
sera kurulum projesi

merhaba ben aydın dan deniz uzun zaman dır bu formu takip ediyorum.yazılanları hiç bıkmadan usanmadan takip ediyorum,yapılan calışmaların ne kadar başarılı oldugunu izlemek beni heyecanlandırdı ve cesaretlendirdi.uzun zaman dır yer araştırması yapıyorduk,fakat bizim buralarda fiyatlar biraz fazla nedeni seracılık yapmak istedigimiz arazilerde sıcak su bulunması fiyatları biraz yükseltiyor.

komşumun bu bölgede bir arazisi vardı.yeni sondaj yaptık ve sıcak su bulduk ve kuyu hazır.sizlere ve bu formdaki bu işi yapan büyüklerime sormak istedigim konu budur.

ortak olarak bu işi yapmak istiyor,4000m sera ben kurup 5 yıl kira bedeli ödemeksizin kullanım hakkı veriyor 5 yıl sonra tekrak kira sözleşmesi yapalım diyor.

araziminin oldugu yerdeki seralar var şu an domates fiyatı 3,25 3,50 arası satılıyor.ısıtma problemide az masraflı,sözün özü böyle bir işe girerisek maliyetimizi karşılarmı ve ya zara edermiyiz.size sormak istediklerim bunlar yardımcı olur iseniz seviniriz.bu arada topraklı tarım yapmayı düşünüyoruz.

denız-09 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön