View Single Post
Eski 21-01-2013, 23:27   #27
Savaş
Ağaç Dostu
 
Savaş's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-03-2009
Şehir: Ankara
Mesajlar: 326
Sayın ownn,

sizi anlıyorum. Aslında konu dağılmış gibi durmasına rağmen dağılmış değil. Tam da olması gerektiği gibi gerçekte ne kadar detay varsa açığa çıkıyor böylece. Bakın aşağıdaki alıntıda sayın ekizilaslan da konuyu yanlış yorumlamış.


Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ekizilaslan Mesajı Göster
Kompost tesisi mi kuracak siyasi parti mi. Bu konulara uygun başlık açınız. uygun görülürse devamına izin verilir. Benim sizinle ortak noktam toprak ve bununla ilgili konularda paylaşım beklerim siyasi yönlendirme değil. benim için buradaki toprak gönülleri kardeşim, ablam, ağabeyim. bu konulara yoğunlaşalım lütfen
Sayın ekizilaslan, kim kimi siyasi olarak yönlendiriyormuş ben anlayamadım. Kim kime hangi partiyi önermiş burada? Bir iş kuracaksanız her yönüyle konuşmak zorundasınız. İş sadece teknik olarak kurmak ve materyal ile işi yürütmek ve nasıl yürütüleceğini tartışmaktan ibaret değil ki. Ha bu arada siyaset denilince bu ürkeklik de nedir, anlamıyorum. Ben hayata atıldığım günden beri ticaret ve siyaset hep karşıma çıktı ve bu konuda da var, tesis kurmak isteyen bilsin. Elbette konuşacağız. En nizami ve ahlaki olduğu söylenen işlerde bile birinin bir yerlerde adamı oluyor da işleri yoluna giriyor... Ben yaşadığıma mı inanayım, hayal olana mı?

Hadi siz bir tesis kurun ve bakın yasal izin süreçlerinde başınıza neler geliyor bakalım. Bırakın konuşalım yahu!

Sağlıcakla kalın.

Savaş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön