View Single Post
Eski 03-01-2013, 13:17   #360
Serpent
Ağaç Dostu
 
Serpent's Avatar
 
Giriş Tarihi: 29-10-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 236
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi birnefestoprak Mesajı Göster
Siz oylamayla ilgili konuyu yanlis anlamissiniz. Konu insanligin kapitalizmle savasi degil; konu yiyecek paketlerinin etiketlenmesi. Oy verenler tamamen kendi tercihleri dogrultusunda oy verdiler. Verdikleri oy, iskenderin ustune kizdirilmis tereyagi dokulmesini tercih etmek ya da etmemekle esdeger.

Sayın birnefestoprak,

Okuduklarımı anlama yeteneğim var. Aslında, insanların yediklerinde GDO’lu ürün var mı yok mu bilme isteklerine de karşı çıkmıyorum. Benim için farketmiyor, belirtilse de olur belirtilmese de. Benim en başından beri karşı çıktığım, GDO’lu ürünlerin toptan yasaklatılmaya çalışılması. Bu hususu önceki mesajlarımda çok açık bir şekilde ifade ettim.

Yapılan oylamaya karşı, benim hicivli bir yanıt vermemin nedenini söyleyeyim:

Güya etiketlenme isteyenlerin hepsi tam olarak bilinçliymiş. Eğer bu bilinç durumu, bu forumda sitrik asitin GDO’lu ürün olduğunu zannedenlerin, mısır şekeri üretiminin sadece GDO’lu mısırdan yapılmadığını bilmeyenlerin, hibrit ürünlerle, GDO’lu ürünler arasındaki farkı bilmeyenlerin veya Zambia devlet başkanının tutumunun kendi ülkesinde 3 milyon insanın ölümüne yol açtığından habersiz olanların durumuna benzeyip benzemediğine bakılmaksızın yazılabiliyorsa; benim de böylesi bir mesaj yazmamı mazur görmenizi beklerim.

Selamlar..

Serpent Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön