View Single Post
Eski 24-12-2012, 15:00   #39
SerDag
Ağaç Dostu
 
SerDag's Avatar
 
Giriş Tarihi: 29-10-2009
Şehir: Ankara
Mesajlar: 342
Evet bu bitki de bir Echeveria. Yani çiçekleri aynı tip, göbeği çekimlerde gözükmüyor ancak çiçekleri çok özel yapıdadır, başka bir türle benzeme olanağı pek yok..

Bendeki, yani size çoğalttığım bir lilacina, ve koyu kırmızı-turuncu uçlu çiçekler açıyor. Bunun rengi muhteşemmiş. Bu sefer ben mi istesem sizden acaba 3 dal vermiş yerini çok sevmiş olmalı.

Ne kadar incesiniz. Ama herkes farklı düşünebilir, meydan vermemek adına böyle bir yol izledim Üyelerin sayfaları demişsiniz ama forumda üye sayfaları değil de bitkilere has konu başlıkları var. Orada ise soru-yanıt üzerine odaklı bir yapı var, kişilerle zengin orası. Ben orada yine bilgi amaçlı yazıyorum merak etmeyin Ama özel sayfa yok, yani bu sukulent sayfası sadece 4 sukulentim için, ama benim 50 küsur bitkim var 50 sayfa açarsam beni topa tutarlar bence Sizin kalbiniz güzel, aksi tür eleştiri gelmesi ise üzücü olur. En iyisi orta yolu tutturmak Herkesin gönlünü yapmak böylece. Forumda foruma uygun yazmak. Sitede siteye uygun yayın yapmak. Herkese her yönteme kapımız açık, bilgiyi her yolla paylaşırız efendim

Çiçeği bulduysanız göndermemi yine de ister misiniz yoksa başka bir üyeye mi göndereyim?
Talibi epey çok.

SerDag Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön