View Single Post
Eski 24-12-2012, 13:23   #36
SerDag
Ağaç Dostu
 
SerDag's Avatar
 
Giriş Tarihi: 29-10-2009
Şehir: Ankara
Mesajlar: 342
Efendim tabii ki, size de çoğaltırım Nevin hanım.

Evet blog albümünde toplam 580 küsur fotoğraf var, bir yazıda en az 10 fotoğraf koyuyorum (forumda haklı olarak bu sayıda kısıtlama var), bunları foruma koysam bana insanlar diyebilirler ki "burası senin özel siten mi arkadaş?" Çok doğru bir soru olur bu.

Bitkilerimin yılbeyıl hikayelerini, hastalık, çiçeklenme, uykularını anlatıyorum sitede. Onları burada yapmak yanlış olur, insanlar diyebilir ki "forum senin bitkilerinin evi mi kardeşim?" Ve kesinkes haklı olurlar.

Yeni üyelere yer açmak, soru ve heveslerini aşırı paylaşımla boğmamak gerekir diye düşünürüm hep..

O nedenle burada paylaşım ebatımı çok aşmamaya çalışıyorum. Ve arzu edenler için ücretsiz, amatör, hiçbir kazancı bulunmayan sayfamı veriyorum.

Daha önce sayfanın linkini yazıların altına ekliyordum. Ancak moderatörler kaldırmamı istediler. Açıkçası bu üzücü bir şeydi (orkide konusunda ticari site yönlendirmeleri yapan üyeleri görünce amatör bir site linki vermenin sakıncalı bulunmadığını sanmıştım) çünkü sadece kendi çiçeklerimin vitriniydi; ancak saygı gösterdim. Ancak sevgili Selenn büyük bir nezaketle sağolsun bu noktaya değinince açıklama gereği duydum. Herşeyi foruma koyamama sebeplerim işte bunlar efendim

İlgi duyan herkes bakabilir, çoğaltmamı istedikleri çelikler varsa talep edebilirler.. Epey hoya çoğaltıp hediye ettim daha önce.. Şimdi Echeveria çoğaltacağız inşallah.

Yeşil ile, sevgiyle kalınız..

SerDag Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön