View Single Post
Eski 24-12-2012, 10:53   #49
tekinay66
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 22-12-2012
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 2
Tatlı para

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi oz26 Mesajı Göster
Çok güzel anlatmışsınız. Keşke bu işe girmek isteyen "garibanlar" sizin satırlarınızı okusa. Firmanın sitesinde "100 keçi-koyunla girmek istiyorum bilgi verirmisiniz" gibi mesajlar var.
Ben de merak etmiş koop. web sitesine göz atmak istemiştim ama ssbuyukanadolukoop.com adresine bir türlü giremedim siz nasıl girdiniz? Sürekli hata veriyor.

Sistem çok cazip gözükse de herkes benim gibi kıllanmakta haklı. Çünkü eskiden buna benzer çok dolandırıcılık yapılmış. İnsan bu kadar tatlı paranın ardında kesin bir hinlik vardır diye düşünüyor ve geri duruyor.

Ben en çok bazı internet sitelerindeki ilgili haber metinlerini okuyunca yuh dedim. Ne hikmetse Elbistan Ziraat Odası Başkanı ile Büyükköy Belediye Başkanı aynı cümleleri kurmuşlar. Yani farklı yerlerde farklı haberlerin haber metinleri aynı elin ürünü Parayla haber mi yayınlatıyorlar anlamadım.

İlk haber Korkuteli için:

HABER: Korkuteli'ne 17 Milyon TL'lik Yatrm haberi

İkinci haber Elbistan için:

Elbistanın Sesi - Haberin adresi - Büyük Anadolu Tarım

Ayrıca deneyim sahibi arkadaşlar da yorumlarıyla tehlikelere dikkat çekmişler. O yüzden araştırın, soruşturun ama dikkatli olun derim. Çünkü bu kadar tatlı para dünyanın hiçbir yerinde yok.

tekinay66 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön