View Single Post
Eski 24-12-2012, 03:23   #47
oz26
Ağaç Dostu
 
oz26's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-10-2012
Şehir: Eskişehir
Mesajlar: 349
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Halil Balaban Mesajı Göster
Bakın sayın Mrduran, hastaştan bahsetmiş. Biz kasatellileri, hatırlarız. Gümüş motoru hatırlarız. Erbakan hocanın başında olduğu su motoru üreten fabrika kuruldu insanlar aktı aktı ortak oldu. Sürekli taze para girişi oldu. Ortak girişi durunca sıcak para kesilince fabrika aniden battı. Dini destekle Erbakan siyasete girdi. Allah dedi, din dedi parti kurdu. Burdurda bir japon traktörünün lisansı ile (Yanılmıyorsam İşbora marka) traktör fabrikası kuruldu. Sürüler halinde ortak kaydedildi. Ortak girişi durunca fabrika Burdur gölü kıyısında çürümeye terk edidi. Kooperatifin başkanı kimdi biliyormusunuz? Turgut Özal. Tayip beyin Almanyada camilerden para toplarken videosunu seyrettik. Başbakan olduktan sonra para kaptıranlara "Verirken banamı danıştınız"dedi.
Jet fadıl çıktı onbinlerce daire sattı.
Çeşitli şehirlerde bir kaçtane 3-5 katlı kargas bina yaptı. Para akışı durunca bıraktı kaçtı. 3 sene sonra araba fabrikası için para topladı. Ardından milletvekili oldu.
AKP vekaletini kaldırdı meclisten çıkardı yerine tayyip bey seçildi. Şimdi akp diyetini ödüyor. Jet fadıla kapris oteli yapmasına izin verdiler. 12.000 devremülk sattı. İhlas holding birkaç kere çarptı. Kendi bankalarını dolandıran bir yığın patron cabası. Hele ticarette tokatlamak amacıyla piyasaya girip büyük tüccar havaları ile dolaşan. İki ay sonra bir yığın esna ve tüccarı dolandıran okadar çok kişi gördük ki. Artık tarz ve davranışlarından, işe başlayış şekillerinden tanıyoruz.
Biz kulağımız sağlam kalsın istiyoruz.
Halil Balaban
Çok güzel anlatmışsınız. Keşke bu işe girmek isteyen "garibanlar" sizin satırlarınızı okusa. Firmanın sitesinde "100 keçi-koyunla girmek istiyorum bilgi verirmisiniz" gibi mesajlar var.

oz26 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön