View Single Post
Eski 21-12-2012, 20:45   #282
bay tömürcek
Ağaç Dostu
 
bay tömürcek's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-03-2012
Şehir: Sakarya-Denizli
Mesajlar: 2,979
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Rana+miraç Mesajı Göster
Olaya müdahale edemeden duramadım. En esaslısından olsa da bazen yardımcılar başkanlar kadar anlayışlı olamıyor.

Son merhalede cymbelinanın kafa karışıklığı menekşelere olan uzak mesafesinden kaynaklanmakta olup, işin içine miyopta eklenince durum arapsaçına dönmekte ve menekşelere uzak kişilerde görülen, bizim tıpta ''menekşe sevme yetmezliği '' tanısıyla izlediğimiz hastalığa yakalanmış olmasıdır.Cymbelina'nın reçetesine afrika menekşesi başlığını hatmetme iksirini yazıyor ve en kısa zamanda uygulamalı olarak eğitim için Eskişehir'e minik bir menekşe gönderme sözü veriyorum.

Sayın bay tömürcek sana teselli armağanı olarak elimde fazla olan küçük yavrulardan verebilirim. Bundan sonra aldığın menekşeleri sağlam olduğunu düşündüğün menekşelerden ayrı yerde bak ve ölen menekşelerin topraklarını yeniden kullanma,saksılarını da at ya da çamaşır suyu ile dezenfekte ederek kullan. Bol çiçekli menekşeler diliyorum.

Sayın rana+miraç ne güzel bi mesaj yazmışsınız öle tanı falanda koymuşsunuz sayın cymbelinaya Ayrıca bana menekşe yavrusu hediye etme gibi bir incelik gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim inanın çok mutlu oldum

Ayrıca verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim o saksı ve toprakları uzaklştırıyorum hemen sabah

bay tömürcek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön