View Single Post
Eski 20-12-2012, 22:13   #37
Mutlu Kutlu
Ağaç Dostu.
 
Giriş Tarihi: 29-08-2008
Şehir: Antalya
Mesajlar: 3,436
Köylüde paramı kaldı hocam, bankalara tefecilere borclu bir çoğu. Sağolası hükümet politikaları sayesinde hepside ağlamakla geçimlerini sağlıyorlar ve hiç çalışmadan veya az çalışarak geçinmenin yolunu bulmuşlar.

Hedef kitle 5-10-15 bin tl gibi 5 bin tl katları parası olan şehirde yaşayıp köy hayatı hasreti çeken kişiler.

Kooperatif ve sendikalar Türkiye'de kral gibi. En güzel yerlerde büroları, tıkır tıkır yüksek maaş alan çalışanları ve yöneticileri, sürünen ortakları ve üyeleri.
Antalya kemer ilçesinde haber iş sendikasının 5 yıldızlı otelini görünce epey şaşırmıştım. Ankara'ya gidişimde parti genel merkezlerini gördüm dahada şaşırdım.

Demek ki Türkiye de kafası iyi çalışanlar, kafası çalışmayanların sayesinde çok iyi konumlara gelebiliyor. Yeter ki o çalışmayan kafaların üstüne iyi basılabilsin.



Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi İsmail Karagülle Mesajı Göster
yeni üyelerimiz oluyor. Bu başlığa cevap vermek için gelen üyelerimiz oluşuyor. Oldukça profesyonel bir tavır. Ve şimdi anladımki oluşumun hedef kitlesi bizim aramızda. Veya internet ortamında. Zira böyle bir projeyi köylü tutmaz. Ve bazılarının cahil dediği köylü bu tür projeye güler geçer. 3 yıl içindeki gelirlerin hesabını çok iyi bilir. O yüzden bu projenin hedefi Köye hasret çeken kentli insanlar. KOOP.ler kanunu ve borçlar kanununu iyi inceleyip daha önceki yargıya düşmüş davaları bilen birileri varsa konuyu daha iyi anlatabilir.Bunları bilen yoksa köylü birine sormak lazım . Köylü bu projeyi iyi anlar .

Mutlu Kutlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön