View Single Post
Eski 20-12-2012, 08:55   #26
Kudret Tezel
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 29-07-2007
Şehir: iSTANBUL
Mesajlar: 1,688
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi vetman996 Mesajı Göster
Saygıdeğer Kudret Hocam Merhaba.
Başınızı çok ağrıttığımızın farkındayım, sabrınız için teşekkürler.
Sizden çok şey öğrendik, bilginiz için teşekkürler.
Evinize geldik,rahatsız ettik, ilginiz için teşekkürler.
Acemice çok sorular sorduk, hoşgörünüz için teşekkürler.
Herşeyi olduğu gibi anlattınız, paylaşımınız için teşekkürler.
Ayrıca sera bekçisi için çok çok teşekkürler...
Konuştuklarımızı göz ardı etmeyeceğimizden emin olabilirsiniz. çünkü bu iş için yoğun çalışma araştırma safhasındaydık, büyük emek verdik. deneme seramızı yeni dünyaya gelmiş bir bebek titizliğinde dizayn etme telaşındayız. sulama ve drenaj için planlarımız hazır. sehbalar yapılıyor sonra sulama ve drenajı kuracağız. inşallah emekleriniz-emeklerimiz boşa gitmez; başarılı oluruz.
Her şey için tekrar teşekkür eder saygılar sunarım. selamlar...
Estafurullah sevgili vetman rahatsız etmek ne demek bilakis çok memnun olduk. Bu habbyi paylaşmaya BİLGİ PAYLAŞILDIKÇA BÜYÜR sloganıyla girdik. Yanlış anlaşılmasın çok biliyorum şeklinde asla bir iddaam yoktur olmamıştırda. Sık sık tekrarladığım gibi bende bu işi 60 m2 terasımda amatörce yapan ama işim ciddiyetine ve önemine vakıf bir kişiyim. Memeleketimizin ekonomisi ve geleceği açısından çok önemli olduğuna inanıyorum. Eskiden tarım sadece ziraat mühendisliğini ilgilendiriyordu belki ama bugün artık ziraat, kimya, elektrik, elektronik,vs olmak üzere birçok mesleği ilgilendirmeye başlamıştır. O halde bu iş benim işim değil diyerekte hayıflanmamak lazım. Herkes bilgisi dahilinde elini taşın altına koyup kaldırmaya çalışmalı diye düşünüyorum.
Otomatik kontrole büyük ihtiyacı olan topraksız tarıma katkıda bulunabilmek adına elimden geleni yapmaya çalışıyorum. İnşallah havalandırma ve nemlendirme konusundada becere bildiğimiz kadar aklımızın yettiği kadar birşeyler yapacağız. Bu konuda manevi desteğini esirgemeyen motivasyonumu güçlendiren arkadaşlarımada çok teşekkür ederim. Çalışmalarınızda başarılar dilerim kolaygelsin.


Düzenleyen Kudret Tezel : 20-12-2012 saat 10:19
Kudret Tezel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön