View Single Post
Eski 15-11-2005, 23:32   #24
Cihangir
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 02-04-2005
Mesajlar: 1,017
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi VİLDAN SÖNMEZ
Sevgili Cihangir
Ağaçlardaki aylık yarışmanın amacı konusunda seninle aynı görüşteyim.Doğayı ve fotoğraf çekmeyi seviyoruz.Fotoğrafçılık konusunda iddiali değiliz.(en azından kendi adıma)
Yalnız......Puanlama yapmak dayanışmayı niye ortadan kaldırsım anlamadım.(Mesela İsmail her ay benden çok puan alabilir,hatta her ay dereceya girebilir)
Adı yarışma olsa bile bu sadece site içinde bir renklilik.
Ben bu öneriyi yaparken rutin bir hale gelirse site yöneticileri her ay jüri olarak **** her ay jüri seçerken zaman kaybetmesinler istedim.
Sevgili Vildan, ben bunları yazarken senin mesajından alıntı yaptım ama seni hedef almadım, yanlış anlama sakın..
Benim puan olayına karşı bir antipatim var.. Sebebini de açıkladım.. Aslında en demokratik yöntem, üyelerin oylarıyla sonuca ulaşılması.. Ancak, bu gizli ve sınırlı olacaksa, ben de puanlamayı desteklerim.. Yok eğer kim kime oy vermiş, bu herkes tarafından görülecekse, bunu tasvip etmediğimi söylüyorum.. Bir iki derken, ola ki bir sorun çıkar da, en ufak bir kırgınlık yaşanırsa, bin tane yarışma kazansam bir anlamı yok !! Doğayı ve ağaçları korumayı seviyorum, ama insanları, arkadaşlığı, dostluğu daha fazla önemsiyor, bunu başarabilen insanları daha çok seviyorum !!
Bütün mesele bundan ibaret.. Aslında biliyorum ki; sağlam dostluklar üç puan için bozulmaz.. Dedim ya, antipati !! Yersiz bir çekince benimkisi !! Tartışılsın, bir karar verilsin, ben her karara uyarım..

Cihangir Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön