View Single Post
Eski 26-11-2012, 15:21   #28
selis
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 15-07-2009
Şehir: İzmir-Bornova
Mesajlar: 2,974
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi FKY100 Mesajı Göster
Evet mesaj yazmadım çünkü tarım ve bitki yetiştirmek konusunda acemiyim. Evet Mesleğim Çevre Mühendisliği, ama bende mesleğimin sizler tarafından da peyzaj , çevre düzenleme gibi anlaşılmış olduğu kanısı oluştu.
Sn. FKY100 sanırım ne demek istediğimi tam anlatamamışım.. Bu nedenle çok özür diliyorum..

İstatistiki verileri tam bilemem fakat; tahmini yorumum, bu siteye üye olanların çok büyük bir kısmının bitkisel hiçbir eğitim almadan, tamamen hobi amaçlı amatör bir ruhla burada oluşudur.. Aramızda işi ve hobisi arasında uçurum olmasına karşın, Peyzaj-Ziraat Mühendislerine taş çıkarır projeleri olan üyelerin varlığını söylemek isterim.. Çevre mühendisi ne iş yapar az çok ben de biliyorum.. Mesleğinizden beklentim sandığınız gibi asla değildi.. Madem diğer konu başlıklarını da okumuşsunuz, bu sitede sadece bitkilere yönelik başlıklar olmadığını görmüş olmanız gerekir..

Sizi eleştirdiğim kısma gelirsem.. Mesajlarınız sadece kendi BAHÇE sayfanıza girmekten ibaret.. Balkonunuzda bitkileriniz olduğunu okudum.. Gerekli başlıklarda onlarla ilgili sorunlarınızı, sevinçlerinizi paylaşabilirsiniz.. Hayatınızda var olan diğer hobiler için de bu geçerli..

selis Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön