View Single Post
Eski 26-11-2012, 10:31   #26
FKY100
Ağaç Dostu
 
FKY100's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-09-2012
Şehir: KOCAELİ
Mesajlar: 125
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi selis Mesajı Göster
Mesaj sayınızı, sadece bu başlık için kullandığınız için sormak isterim..
Bu sitede sizin de katkıda bulunabileceğiniz ve değerli bilgilerinizi paylaşabileceğiniz onca başlık varken ortada olmayan bir bahçe için temennileri yanıtlıyorsunuz.. Böyle mi devam edeceksiniz?



Sayın Selis ve Safranlı

Eğer sayfama hayırlı olsun dileklerini ileten arkadaşlara cevap vermemse sorun, iyi dileklerini ileten forumdaşlarıma teşekkür etmezsem saygısızlık etmiş olurum düşüncesiyle idi. Bu durumda eğer rahatsızlık veren bir husus varsa forumdan çıkabilir, ve eskisi gibi okuyabilirim.Ben evet bahçemi yeni aldım. Sizler de bu bahçeleri 2-3 hafta gibi bir zamanda oluşturmadınız diye düşünüyorum. Belki ilk heyecanla bu sayfayı açmakta acele etmiş olabilirim.

Ben bu forumda diğer konu başlıklarında çok konu okudum. Evet mesaj yazmadım çünkü tarım ve bitki yetiştirmek konusunda acemiyim. Evet Mesleğim Çevre Mühendisliği, ama bende mesleğimin sizler tarafından da peyzaj , çevre düzenleme gibi anlaşılmış olduğu kanısı oluştu. Eğer bu şekilde değilse de yanlış anlamışım özür dilerim.

Çevre Mühendisliği evet adı üstünde çevre ile ilgili problemlerin çözümünü, oluşmasını engelleyici önlemlerin alınmasını ve çevresel risklerin en aza indirilmesini öngören bir meslek grubudur. Benim meslektaşlarım özel merakı olanlar dışında tarımla ilgili işlerde pek çalışmazlar. Bizim meslek dalımız daha çoğunlukla altyapıların yapılması ( kanalizasyon, içmesuyu, yağmur suyu ) ve işletilmesi, arıtma tesisi, atık bertaraf tesisi vs. yapmak, işletmek, atık yönetim sistemleri kurmak, çevre yönetim sistemleri kurmak ve işletmek konularıyla ilgilenir . Ben 18 yıllık çevre mühendisiyim ve hep çevre mevzuatının uygulanmasını sağlayıcı çalışmalar yaptım. 6 yıl devlet kurumunda , 12 yıldan beri de özel sektörde bu görevi sürdürüyorum. Eğer sizlere bir katma değerim olacaksa ancak bu yönde olabilir.

Bende elimden gelen desteği esirgemeyeceğim ama bu forumda yorum konusunda çok yeniyim.

FKY100 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön