View Single Post
Eski 21-11-2012, 10:27   #16
mmanager
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 28-10-2011
Şehir: ADANA
Mesajlar: 670
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi tk646 Mesajı Göster
Arkadaşlar bildiğiniz gibi bir köpeğimiz var zaten ama eğitilebilir ve oğluma daha az zarar verecek bir köpek arıyoruz.

Bu köpeğimiz ısırıyor barınağa terketmeye kıyamadığımız için bakıyoruz. Ev bahçeli ve diğer bir köpeğede yetecek yerimiz var.

Çevrenizde Alman Kurt köpeği yavrulamış,yavrulayacak bakamayacak köpeği olan varsa sahiplenmek istiyorum. Küçük olması eğitimin kolaylığı için tercihimiz.

Alman Kurdu ismemedeki sebep kolay eğitileebilir zeki olduğudur. Acaba bu köpeğimize bizmi eğitim veremedik kendisi sokak köpeği olduğu için yeterliliğimi yok bilmiyoruz.

Ama emin olun çok iyi bakılacak.

Dalaman'dayız tüm Muğla ilçeleleri olur Antalya olur Ankara olur. Hatta MUğla çevre illeri bile olur gelir alırız.

Son umudum siz kaldınız hayvan ticaretine karşı olduğum için satın almak istemiyorum
İyi günler aslında piyasada özellikle büyük şehirlerde bakamadığı için sahiplendirmek isteyen çok kişi var mesela sahibinden.com da bir kaç tane gözüme çarpmıştı ama bu işin maddi yönünü düşünenler de işin içine girince tam kan yani kırma olmayan köpekleri sahiplenmek isteyen kişiler hemen almak çiftleştirip yavrusunu satmak istiyorlar.Kardeşimin arkadaşı annesi astım hastası olduğu için golden retrivier cinsi köpeğini başkasına vermişti ama verdiği kişi de bakamayınca geri geleceği söylendi ara sıra görme şartıyla sahiplendirmişti o köpeği... Petgen.tr,sahibinden .com.havhav.com.intoko gibi sitelere uğrayın bu sitelerde size uygun bir köpek bulabilirsiniz...Saygılar....

mmanager Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön