View Single Post
Eski 19-11-2012, 23:11   #172
selis
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 15-07-2009
Şehir: İzmir-Bornova
Mesajlar: 2,974
Sn. Akhisarlı merhaba
Ben artık inanıyorum ki, bu sitede kim kimle ne zaman-nerede karşılaşır, bilinmez.. Dünyanın 4 bir yanında üyemiz var, nereye gitsek birbirimizi buluruz
Pazar günü beni misafir ettiniz, çok teşekkür ederim.. Yine söylemek istiyorum, bahçeniz gerçekten çok büyük ve o kadar da güzel.. Ağaç çeşitleri akılda tutulamayacak kadar çoktu zaten.. Siz bu işe gönül vermişsiniz, çok uğraşıyorsunuz belli ki.. Eski bahçe sahibine karşı vefakârlığınız beni çok şaşırttı.. Başkası olsa işe yaramayacağı her şeyi atardı.. İnanın harika birisiniz.. Anlattıklarınız, sizin nasıl vicdan sahibi biri olduğunuzun göstergesi.. Duygularınızın size geri dönüşü mutlaka olacaktır.. Her şeyin en güzelleri sizin ve aileniz için olsun.. Allah'ım bol bol ürün versin, ağız tadıyla yemek nasip etsin inşallah..
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Akhisarlı Mesajı Göster
"Ege 22''
Sanki elma yumuşaklığında .bol sulu ve anlatılması zor bir aroması var.
Ayva meselesine gelirsek
Genelde ayva yerken yutma sorunu olur.. O nedir öyle? Sizden ayrılıp geri döndüğümde bir tanesini dilimledim, herkes bayıldı.. Diğerlerini zor sakladım.. Tam tarif ettiğiniz gibi, çok yumuşak.
Şimdi sayfanızda dolaşırken o ayva hangi cins olabilir diye de baktım.. Umarım doğru tahmindir.. Hiç ayva dikesim yokken, fidan bulursam kaçırmam
Kokulu üzümünüz, kütür kütür erik, hele o rokalar.. Keşke daha fazla koparsaymışım.. Hepsi çok güzeldi.. Elinize sağlık..

Eşinize, annenize ve babanıza selamlar..

Göstermelik zeytin de topladım.. Onu unutmayayım
Name:  100_9044.jpg
Views: 3001
Size:  71.2 KB

selis Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön