View Single Post
Eski 08-11-2012, 21:20   #13
SAGEN
Ağaç Dostu
 
SAGEN's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-01-2011
Şehir: Üsküdar/İSTANBUL
Mesajlar: 499
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Ludisa Excellence Mesajı Göster
merhaba SAGEN,

''..kendim yürüttüğüm bu tarz çalışmaları burada paylaşana kadar..'' diye başladığım bir konuya taktir edersiniz ki kendi uygulamalarımı yazmış olmalıyım. Sadece o iki uygulamadaki resimleri bilgisayarımdaki resim arşivimden kullandım, hemen belirteyim internetten indirdiğim resimler içerisindenden.

Muhtemelen de ısrarlı bir şekilde ''bizzat yaptığınız uygulamalar mıdır'' demeniz, nette bu fotoları görmüş olmanızdandır.

Her neyse; en azından başlığa ilgi var, dikkatle takip ediliyor.

Bahsettiğiniz uygulamada, kafamdan oransal bir değer veremesem de, benim için gayet tatmin edici. Her iki uygulamayı da ayrıntılı olarak yazmaya çalıştım, yinede sorun varsa severek, ve bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım.

merhaba DilekGuven,

Yazdığınız reçeteye nereden ulaştınız? Benim yazdığım bir masaj değil sanırım. Ben kullandığım BAp ı nereden aldığımı mesajda link olarak vermiştim, ya da lab. saf malzemesi satan firmalarla irtibata geçebilirsiniz.
Merhaba LUDİSA EXCELLENCE;

Öncelikle amacım mesajımla sizi yermek değildi, bunu belirtmek isterim. Sizde takdir edersinizki kendi çalışması olmayıpta çeştli kaynaklardan alıntılanıpta eklenen konular olduğu için bu şekilde yazmıştım. Yani kesin kaynaktan kesin ve doğru sonuca ulaşbilmek adına. Bu kısa açıklamamı lütfen mazur görün.

''Bizzat yaptığınız uygulamalar mıdır'' demem resimleri nette görmüş olmamdan değil üst satırlarda açıkladığım nedendendir, bunuda belirtmek isterim.
İki soru.
1) Sadece kökten alınan parçayla ve çiçek dalına krem uygulamasıyla ne kadarlık sürede ne kadarlık sonuca ulaştınız? Resim varmı çalışmayla ilgili?
2) Kökten alınan parçada sadece kök olan uzantımı alındı, yoksa bir kaç kök uzantısı köklerin bağlı olduğu ufak bir gövde kısmıylamı alınarak işlem yapıldı.
3) Yapılan karışımın maliyeti nedir?

Sorularımı mazur görün konu çok ilgimi çekti ve tam anlayıp uygulamayı düşünüyorum.
SAYGILARIMLA.


Düzenleyen SAGEN : 09-11-2012 saat 06:51 Neden: SATIR BAŞLARI
SAGEN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön