View Single Post
Eski 14-05-2007, 21:56   #101
akoman
Ağaçsever
 
akoman's Avatar
 
Giriş Tarihi: 05-05-2007
Şehir: izmir
Mesajlar: 53
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Mine Pakkaner Mesajı Göster
Güzel cananlar almak isteyenler acele etsin. Avrupa Çiçekçilik 'in sahibesi Gönül Hanım elindeki son partiyi de Karşıyaka' ya götürüyor. Serasında da doğru dürüst canan kalmadı. Yetişmekte olan fidesi de yok.
Mine hanim dogru soylediniz esim ile birlikte gitigimizde en son bir canani kalmisti ne yazikki onuda iki gun once hediye getirdikleri icin almadim bu arada sizede selami vardi Avrupa cicekcilikdeki hanim efendinin beni daha sonra serasina davet etti ve belki evdeyetistirdigim sebzelerim icin ziraai ilac satan birileirni onerir hemde doya doya istedigim cicekleri alirim diye dusundum.

Ama hanim efendinin cicek bilgisi supehesiz benden cok iyi olmasina ragmen kafam bir konuda karisti sakiz sardunyasi icin golgelik bir yerde tutmami onerdi halbuki kime sorsam en dayanikli cinsidir ve gunesi cok sever denildi sanirim burdaki bilgiyi tazeleme acisindan sakiz sardunyasi icin dogrudan isik gormiyen bir yer en uygunu diyebilirmiyiz mine hanim ?

neticede sizin oneriniz ile sardunyalarimi kurtardim ama yavas yavasda olsa gunese cikarmaya korkuyorum desem yalan olmaz . Bu arada yeni aldigim surmeli cananlarimda evime nese katti dogrusu

akoman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön