View Single Post
Eski 09-05-2007, 23:37   #86
anne pingu
Aylin
 
anne pingu's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-05-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 2
Öncelikle hepinize merhaba.
Aslen GİRİTLİ olduğumuz için ot kültürümüz çok fazla.Hatta annem ve teyzemin gittiğimiz her piknikte ellerinde bağ makası ve poşetleriyle ot yolma sorunsalını ancak yaşamak gerekir

Karadenizli ve genellikle et kökenli beslenen bir ailede gelin olduğum için UTANMASANIZ BAHÇEDEKİ ÇİMLERİ DE YİYECEKSİNİZ şeklinde komik yaklaşımları bile olmuştu vaktinde
Neyse uzatmadan....

Arapsaçı,hardal,radika,şevket-i bostan,börülce ve deniz börülcesi,kenger,labada,eşek helvası,sinavri,kapırcak vs....

İstanbul'da fazlaca bulmadığım için annem tarafından taze taze toplanır,ayıklanır,yıkanır,buzdolabı poşetlerine konup kargoyla bana yollanır Pişirmesi ve afiyetle yemesi benden!

anne pingu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön