View Single Post
Eski 04-05-2007, 16:19   #20
papatyam
Ağaç Dostu
 
papatyam's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-11-2006
Şehir: istanbul
Mesajlar: 2,608
kaldırık

Bol soğanlı ve acılı biberli kavurması çok güzel oluyor,
Samsunlular kaldırayak, kaldırık(şiveleri yüzünden kaldirik diyorlar bende ilk öyle öğrendim) çiçekli, mor çiçek diyorlar.


Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Halit Togay Mesajı Göster
Aynı yukarıda kengerde tarif edildiği üzre yapılır. En azından ben öyle yaparım. Giresun'da turşusunu yapıp daha sonra yemeği turşudan yaptıklarını da biliyorum.

papatyam Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön