View Single Post
Eski 10-08-2012, 02:59   #259
s.serdar
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 22-10-2011
Şehir: ankara
Mesajlar: 1,478
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi YeniGine Mesajı Göster
S.Serdar zaten ben de tam anlayabilmiş değilim; halaa sanırım rastgele buluyorum, bulabiliyorum bazı şeyleri... (Diye düşünüyorum.) Beğeniniz içiin teşekkürler. Zaten altta da yakın fotoğraf yüklemem var... Teşekkürler; başarabilmiş olmama ben de sevindim açıkçası. Çoook şükür.
Forumda bir arama penceresi var. Bu pencereye aradığınız kelimeyi yazınca, aradığınız kelimeyi içeren tüm mesajlar listeleniyor. Listelerin üstünü tıklayıncada o kelimeye ait sayfa açılıyor. Yöntemi biliyorum ama pek kullandığım söylenemez bu özelliği.

Yakın çekiminizi de gördüm. Ancak bendeki 2 fotoğraf makinası da her nedense kırmızı renk yakın çekimlerde arzulanan netliği yakalıyamıyor. Sizin yakın çekim resminizde de benzer sıkıntı var. Yakın çekimde renk netliği yeterince iyi değil. Yakın çekim derken bir bir çiçeğin yakın çekimini arzulamıştım. Bendeki papatyaların örnek olması için bir yakın çekimini aşağıya ekliyorum. Fotoğrafcılıkta buna makro çekim de deniyor galiba. Ancak çiçek rengi kırmızı olunca sanırım arzulanan netlik zor olacak.

Name:  yakın.jpg
Views: 1142
Size:  32.9 KB

s.serdar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön