View Single Post
Eski 02-08-2012, 13:08   #280
Mete Tiren
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 19-09-2010
Şehir: izmir
Mesajlar: 974
Tabi ya sek içmek bizim şanımızdandır suya başka bir şey karıştırmayız Bardak dayanmıyor ki Halil abiye futbol topu gibi önce yere atıyor sonra tekmeyi basıyor ee ne de olsa eski Menemensporlu...


Şimdi gelelim bibere ya diyorum şöyle bir araya gelelim hep beraber yiyelim yok kimseden tık çıkmıyor. Acep düşünüyorum benden biber kalmayacak diye mi gelmiyorlar yoksa acep hayatında hiç acımı yememişler

Rafet abi bırak video olayını ya karşılıklı yiyelim o zaman çekeriz bakalım kaç tane yiyebilcen senin şu süs biberlerinden bende senin yediğini 2 ile yok yok 3 ile çarpalım o kadarını yiyeceğim hodri meydan )


Ablacım biber tohumları heyecanla miğdeyi boyladı sorma ama pek dayanıklı bir biber değildi çok bodur kalmış sanırsam hastalıklı bitkiden almışlar bu sene tohum alacağımız bir kaç yer var ondan bende rahat rahat yedim mi desem ateş mi bastı desem ne desem anlamadım Ama kurusu daha lezzetli bu tazesini sevmedim bir de közlemesini denemek lazım.

Abi buralarda efelik kavramı ikiye ayrılıyor bir yerine göre efeler bir gerçek efeler. Şu yerine göre efeler evli olanlar dışarıda atıp tutarlar asar keserler eve gelince efelik evin hanımına geçer birde bekar efeler vardır ki her yerde asar keserler daha evlenmediğim için ikinci efeler takımına giriyorum.

Şimdi bir biber efeliğimize gölgemi düşürecek yansak ta ölsek de tatlı konuşur gene de belli etmeyiz

Mete Tiren Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön