agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Ağaçlar > Meyve Ağaçları > Yumuşak Çekirdekli Meyveler
(https)




Beğeni Düzeni9Beğeniler
  • 1 Gönderen Ünsal Eren
  • 5 Gönderen serdar1
  • 1 Gönderen Ünsal Eren
  • 1 Gönderen serdar1
  • 1 Gönderen Lonicera

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 13-10-2009, 00:53   #4
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 04-10-2009
Şehir: Niğde
Mesajlar: 41
2,5 Kg süs elmasını temizledik, çekirdeğini almadan ve kirecede yatırmadan 2 Kg şeker ile karıştırıp basit şekilde reçelini yaptık. Çok süper aromalı mayahoşu bir tadı, reçelinin suyu marmelatımsı jöle kıvamında oldu. Yiyen herkes çok beğendi.
Japon elmasıda denilen bu elmanın reçelini her yıl yapmaya karar verdik. Meyvesinin toplanma zamanı iç anadolu için Ekimin ilk haftasıdır. Bu tarihten sonra meyvesi kısa süre içinde kepekleşiyor, bu tarihten sonra toplanan meyvelerin reçelininde eriyivereceğini tahmin ediyorum.

YeniBON beğendi.
Ünsal Eren Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:11.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025