![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-10-2011
Şehir: İstanbul/Balıkesir
Mesajlar: 428
|
4 sene bahçemde hosui ve kosui denedim. Hemen izlenimlerimi anlatayım. Kosui ilk senedinde resmen yanık gibi kapkara oldu (ateş yanığı), kurudu gitti. Hosui ise her sene aynı hastalıktan muzdarip bir türlü büyüyemedi, biraz büyüyor sonra dallar geriye doğru yanıyodu. Sanırım bu hastalığa çok yatkın, ve ne denediysem kurtaramadığım için geçen ay kökletip etruşka diktim. Diğer olumsuz yanı ise (benim için) dalları lastik gibi sürekli desteğe ihtiyacı var. Tek dalda 3 armut tutsa o dal yerlere iniyor, ki tahmin edemeyedeğiniz kadar meyve tutuyor. Tozlayıcısı olmadığı halde 2 dalda 30 tane belki daha fazla armut tutmuştur. (abartmıyorum). Meyvesi çok lezzetli ve gevrek. Sonuç olarak eğer hastalıktan başını kaldırabilseydi mutlaka bahçemde kalmaya devam ederdi. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-07-2022
Şehir: Türkiye
Mesajlar: 278
|
Alıntı:
Bende yeni olarak abete fetel ve tozlayıcısı cosika aldım. Birde starkrimson kırmızı armut onu denediniz? |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
agaclar.net
Giriş Tarihi: 22-03-2007
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 9,028
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-10-2011
Şehir: İstanbul/Balıkesir
Mesajlar: 428
|
Alıntı:
Belki ileride birdaha nashi denerim, verim ve lezzeti buna değer... |
|
|
|
|
![]() |
|
|