![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-01-2012
|
Merhaba benim de fideden yetişen minelerim var rengarenk açıyorlar. Daha önce mine yetiştiren arkadaşlara sormak istiyorum. Dalından çelikle diksek tutar mı ? bir haftadır bir dalını suda bekletiyorum henüz dikmedim. Sarkan formları ayrı bir cins mi yoksa çok büyüyünce mi formları değişiyor? ilk defa mine yetiştiriyorum seneye başka renkleri de alacağım . Sayın kelebek çalısı harika mineleriniz kaç yıllık ? bir senede mi böyle büyüdüler ? Düzenleyen Rana+miraç : 07-05-2012 saat 12:46 Neden: anlatım düzenleme |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
mine çiçeklerim birinci yılındalar. Zannediyorum ki büyüdükçe ve geliştikçe kol atıp yayıldıkça, bulunduğu yer gereği taşma yapıp sarkmaya başlıyorlar. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yer minesini çelikten yetiştirebilirsiniz. Sarkan formları uzadıkça aşağıya doğru sarktığı için daha güzel görünüyor,ayrı cins değil. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Artık çiçekleri geçmeye başladı. Taşlara hortum ile su tutarken baktım yere tohumları dökülmüş siyah ve küçük, haşhaş gibi tohumları var. Nasıl olsa daha çok dökülür diyerek su tuttum ![]() Saksılara kaş, göz ve bir ağız çizilmiş olsa, şu fotoğraf saçları darmadağınık olmuş iki sevimli karaktere dönüşebilirdi ![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Alıntı:
|