![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 11-08-2011
|
Bu yıl aldığım, forumda Sayın Almanyalı sayesinde ismini keşfettiğim pembe taşkıranım ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Henüz dikmemişsiniz gerçi ama taşkıran tüm yazı çiçekli geçiren bir bitki değil. Kalıcı yerine dikerken bunu göz önünde bulundurmak isterseniz diye söyleme gereği duydum. Güle güle büyütün. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaçsever
|
Merhaba çok teşekkür ederim. Yetiştiriciliği konusunda biraz acemiyim ) Ankara koşullarında bahçede büyütebilir miyim o konuda kafam karışık kıyamıyorum ölürse diye korkuyorum![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-04-2012
|
bundan ben de aldım bu sene. çok şirin bir bitki. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
En azından şunu söyleyebilirim, saxifraga'nın Ankara'nın kışıyla bir sorunu yok, dona hayli dayanıklı. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaçsever
|
Bunu duyduğuma çok sevindim Umarım yaşar. Tecrübenizi paylaştığınız için çok teşekkürler ![]() Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Bugün Koçtaş'a uğramıştım. Epey bir çiçek tohumu çeşiti mevcut. Bu kadar çeşiti inanın beklemiyordum. Minyatür bir kaya bahçesi yapmıştım. Etrafına ekebileceğim çiçek tohumu ararken Taşkıran tohumunu görüp, aldım. Minicik tohumları torfa ekip, nemlendirdikten sonra streç filmle kapattım. Bakalım ne kadar sürede çimlenecekler. (İnşallah çimlenirler.) ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|