![]() |
Bu güzel sukulent nasıl çoğaltılır arkadaşlar? suda mı kök yapacak yoksa direkt olarak bir dal kırıp toprağamı daldırıyorsunuz? peki bu ayda tutarmı?
|
2 Eklenti(ler)
Bu benim delospermam..
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Dalını kırıp toprağa daldırınca çabuk kökleniyor Sayın Hira. Tabii hava sıcaklıklarının biraz artması gerek. Nisan -mayıs ayı daha uygun köklendirmek için. |
Delosperma
2 Eklenti(ler)
Turuncu ve pembeden sonra sarısınıda buldum..
|
1 Eklenti(ler)
Bugün bütün pencerelere delosperma gördüm, camlardan aşağı sarkan pembe çiçekleriyle hayran hayran baktırıyordu kendine. Daha evvelde yetiştirmek istemiş ama becerememiştim, bugün de 3 tane çelik edindim,umarım bu kez tuttururum :rolleyes: acem halısından çok daha büyük çiçekleri. Ben fotoğraflara bakarak aynı ebatta olduklarını sanıyordum.
|
Delosperma..
2 Eklenti(ler)
Kesinlikle kışa çok dayanıklı...yağmur suyunu çok sevdi ama drenaj şartıyla...
|
bu sukulentlere bayıldım bunlardan da bulmam lazım :)
|
bundan bende var
|
Arkadaslar bu bitkiyi nerden ve nasil temin edebilirim nette ariyorum fakat yabanci siteler dışında satışı yok lütfen bilgilendirirmisiniz
|
Güzellikler paylaştıkça çoğaldığı gibi, bitkilerde paylaşıldıkça çoğalır aynı zamanda doğanın tabii güzellikleride korunmuş olur. Çiçekleri çok seven etrafındaki hiç çiçek beslememiş hatta sevmemiş insanlarada sevdirip beslemelerine sebep olan biri olarak içtenlikle söylüyorum bunları ama benim delosperma cooperi talebimden hiç ses yok şuan:( (((
|
Alıntı:
|
Sayın Durul pardon bilmoyordum tşkr ler
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 01:55. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025