![]() |
Ay bu başlık çok hoşuma gittim. İnsan azı şeyleri itiraf edince rahatlıyor. :D
Ben de sihirli tableti aldım. İçine bir iki tane paketin içinden çıkan tohumlardan koydum. Üzerini hafifçe kapattım ve düzenli aralıklarla sulamaya başladım. Gün oldu çalışma masamın tepesinden aşağı yuvarlandılar, gün oldu onları dolabımın üstünde veya koltuğun arkasında unuttum. Gün oldu yanlarına (güzel dursun diye) kopardığım papatyaları koydum. Ve sonuç... 2-3 hafta geçtiği halde başını uzatan bir zerre yeşil yok! Şimdi sıra geli doğrularını yazmaya. Ama burada bir sorun var. Ben doğruları bilmiyorum. Bu yolla kaç tane sihirli tablet ziyan ettim saymadım. Çok kötü bir durum. |
bu sihirli tablet dediğin sey hızlı tohumdan fide üretmek için yapılan kapsüllermi.
onlarsa yazılanları okuduğumda ( reklamlarındaki yazılar ) bana çokkullanışlı bisey gibi geldi. bide nereden aldın onları Kullanışsızlarmı yoksa |
Alıntı:
Bonsai merakım o yıllarda büyük bir zevkle merakla basladi ama ben en acı tecrübemi o agacta yasadım . Almanyaya fuara gittigimde kardesime emanet ettim 15 gün sonra döndüğümde Bonsaim ölmüstü Doguda Bonsainin bir felsefe oldugunu babadan ogula gecen bir gelenek oldugunu bilip kayıtsız kalmadım simdi her iki oglumda Bonsai meraklisi ve kendi yetistirdikleri Bonsai gurulanıyorlar kısaca burada size tecrübemi anlatayım egerki Bonsai merakınız, ilginiz varsa muhakkak aileden veya yakın gördügünüz biriyle bilginizi tecrübenizi sevginizi paylasın cünkü ne zaman nerede basımıza ne gelecegi belli degil Bonsaimizden uzak kalınan bir kaç günde bile geri dönüsü olmayan zararlar olusuyor işte o bir kac günde yerimize gececek birilerini yetistirmek bilgilendirmek gerekiyor tüm emeklerinizin o bir kac günde helak olmasını istemiyorsanız .... o Bonsaim hala yasıyor olsaydı bugün 88 yasında olacaktı sanırım Bonsai severler ne demek istedigimi ne hissettigimi anlıyorlardır herkese saglikli ve saglikli Bonsailere sahip günler dilerim |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:20. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025