![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-06-2010
|
Alıntı:
Size gerekli bilgi ve ipuçlarını nicholai hel arkadaşım çok güzel vermiş, benim de sizden bir ricam olacak: Sanırım fotoğraf yüklemeyle ilgili sıkıntılar yaşamışsınız. Forum kuralları gereğince fotoğrafları doğrudan foruma yüklemeniz gerekiyor. http://www.agaclar.net/forum/sik-sor...avuzu/6256.htm başlığındaki bilgi ve talimatlar size yardımcı olacaktır. NOT: yukarıdaki mesajınızdaki "Düzenle" düğmesine tıklayarak fotoğrafları mesajınıza ekleyebilirsiniz. Başarılar dilerim. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-12-2007
|
sayın nikholai hel çok güzel açıklamış.teşekkürler bende bu durumu yavaş yavaş kavramış olduğum için aday sayısını artırma yoluna gidiyorum ![]() sn badrobot. evet ağustostan itibaren fidancıların arka kapılarında geziniyorum kasap kedisi misali. Formu bozuk ,yaralı ,kenara atılmış ağaç ve fidanlardır genelde aldıklarım.Bunlarda diğer balkon adayları. en büyük sorunum, ülkemiz coğrafyasında zor sayılabilecek acer palmatumlara kafa yoruyor olmam, siz tecrübeli hocalar ışığında umarım altından kalkabiliriz. selamlar. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-06-2010
|
Alıntı:
Sn caglarxx, En sağ arka köşedeki adayınızın formunu çok beğendim, o da mı Acer palmatum? Acerler, Türkiye'nin çoğu yerinde yetiştirmesi zor bir tür olabilir ama Ankara'da çok fazla zorlanacağınızı sanmam. Uğraşması çok keyifli bir tür ayrıca. Başarılar diliyorum |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-12-2007
|
sn sakaki teşekkürler ,nebarisi sürpriz oldu bana ..acer palmatum dissectum waterfall yazıyordu solmuş yarısı yırtılmış etiketinde..internette şöyle görünüyor sağlıklı versiyonu. evet bende ankaradan ümitliyim ) |
|
|
|
![]() |
|
|