![]() |
El yapımı ilginç sanatlar
Mısır koçanından yapılmış heykeller, el örgüsü yiyecekler, meyvelerden yapılmış sanat eserleri vb.
|
Mısır koçanından yapılmış heykelcikler..
|
|
Yine mısır koçanından ve mısır kabuğundan yapılmış bir eser.
|
Limonla yapılmış bir sanat
|
Örgü meyveler
|
|
Karpuzdan yapılmış sanat
|
Harkulade (:
|
Şimdilik bukadar. (:
|
Mısır koçanından yapılmış heykeller çok güzelmiş.
Fotoğraflar hangi siteden alındı öğrenebilir miyiz ya da kim yapar bu heykelleri? |
Alıntı:
|
Siz yazın, sakıncalı bir durum oluşturursa hemen silerim :)
|
ben daha önce bu mısır yaprakları ile yapılan bebekleri bulmuştum ama nasıl bulmuştum tam hatırlamıyorum. Galiba su kabağı ile yapılan işler arıyordum. Bakayım tekrar bulabilecekmiyim:)
|
|
Tamam, benden günah gitti ((: www.forumex.net
|
Alıntı:
|
|
Harika valla !Todor çook teşekkürler .
|
İğne deliğinde sanat
|
buradaki sitesinde belki anlatmıştır nasıl yaptığını. İngilizcesi iyi olan biri okur anlarsa, bize de anlatır
|
Sevgili SiDeLyA;
Kendini Yeni gelen Arkadaşlar başlığında tanıtırsan hepimiz seninle tanışmış oluruz. Bol paylaşımlarda bulunmak dilekleri ile aramıza hoş geldin.:) |
Çocukken kız arkadaşlar GELİNCİK ten bebek yaparlardı. Gelincik bebek yapmasını bilen varmı?
|
Bizim yöre de Su Kabağından KABAK KEMANE, İnce kamıştan Dünya Otantik Çalgılar Yarışması birincisi SİPSİ yapılır.
|
sonbahar yapraklarından gül yapımı
5 Eklenti(ler)
İnternette birşey ararken rastladım Çok hoş.
Çevrede yaprakta kalmadı ki denesem:) |
5 Eklenti(ler)
devamı......Birkerede en fazla 5 adet resim yükleniyormuş.
|
Eğer yaprak bulurda yaparsam burada sizinle paylaşırım. Veya yapan olursa görmek isterim. Herkese kolay gelsin.
|
Alıntı:
|
ŞÜKRAN, eklentiler için çok teşekkürler. Çok güzel olmuşlar. Bunları bu sitede daha önce de görmüştüm aslında. (: Yapraklar çok kuru, sanırım bu mevsimde olmaz. Artık sonbahar başlangıcına saklayalım hevesimizi.
|
280 bin kibrit çöpünden, 'Sultan Ahmet Camii'
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:20. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025