![]() |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Yeni biten yağlı boya tablom :o
|
Güzel olmuş, elinize sağlık.
Beğendim.... |
çok güzel olmuş ben daha böyle güzel resimim yok ilk tablom bitti
yarın resimmi çekeyim görün diyeceğim, sizin tabloyu gördükten sonra , biraz düşünmem lazım yaaaaa bu kadar güzel değil. bende ara verdim 1 ay evde olmayacağım artık gelince devam aderim sokak resimime.. |
1 Eklenti(ler)
Bugün yeni bir yaglı boya tabloya başladık.Bir sürahi ve önünde bir elma var.
Sn. elve mutlaka güzel olmuştur,buraya ekleyince bir kaç begeni almak insanı daha çok şevklendiriyor :) Kara kalem ve sulu boyaya devam ediyoruz. Bugünün eseri. Kaçıncı denemem hatırlamıyorum bile en sonunda göze benzedi :) |
|
Alıntı:
|
Alıntı:
İlk mi? Yok...İnanmam. Elmaları yiyesim geldi. |
Alıntı:
Güzel. ............. Bir insanın neresisin Gözleri mi Ta uzaklara bakan ta uzakları gören. .................. F.Hüsnü Dağlarca. |
eşim beğenmedi ama ,sokak resimini bitirmeye hevesim kalmadı
sizin beğendiğinize çok sevindim şimdi şehir dışındayım kursa ara verdim 26 kasım döneceğim bitince onuda paylaşacağım teşekkürler.... |
1 Eklenti(ler)
son yaptığım çalışma
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Bir amatör olarak,profesyonel den uzak değilsiniz,size bir desen ekliyorum.Ve çalışmalarınızı takip ediyorum.Eklenti 347001 |
Çok güzel br hobi
|
Alıntı:
Sevgiler |
Sn.Mujgan Yılmaz takip ediyorum diyor....dikkat.
Kıymetini bilin. |
Sevgili Zeynep,
Hayli deneyimli bir sanat eğitimcisi olarak,siz de özgün bir yorum buldum.İhtiyacınız olan nokta da yararlı olabilirsem,sevinirim:) Sevgili Tura, Teşekkür ederim,nazik ve centilmen arkadaşım. Bir saksıya sanatsal görünüm verip onu özgünleştirmiştiniz ,edebi yaklaşımlarınızı da gözönüne alırsak,sizde de hoş bir sanatçı duyarlığı var:) |
Alıntı:
elbet bende bir gün sizin gibi resim yapacağım.:( |
Alıntı:
Sevgilerimle |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Her bir şey görülüyor...kadıncağızın tavuklara attığı yem dahi görülüyor. |
1 Eklenti(ler)
ikinci tablom yorumlarınızı bekliyorum
|
Alıntı:
|
teşekkür ederim .beğendiğiniz için tabiiki daha güzel olabilir .ama ben bu kadar yapabiliyorum,
üçüncü tablomun konusu manzaraya başladım.bitsin paylaşacağım.. |
|
Alıntı:
|
Sevgili Zeynep Yılmaz, sevgili elve;
Dokuz ay geçmiş son ziyaretinizden bu yana, epeyce yol katetmiş olmalısınız. Yeni çalışmalarınızı görebilseydik keşke. |
Alıntı:
|
|
işte bir çalışmam daha
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:11. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025