agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Yaşantımızda ve Sanatta Bitkiler (https://www.agaclar.net/forum/yasantimizda-ve-sanatta-bitkiler/)
-   -   Paint'te resim çalışmalaları/Vildan Sönmez (https://www.agaclar.net/forum/yasantimizda-ve-sanatta-bitkiler/25940.htm)

Vildan Sönmez 14-01-2012 00:27

Sn. Fusunank, sizin çalışmalarınızı gördükçe hevesim artıyor, ama yağlı boya konusu şimdilik çalışmayı bırakınca, bir kursa giderek ileride yapmak istediğim bir şey.
Lise yıllarında yağlı boya yaptım. Hatta şöyle diyeyim; tuval parası istememek için babama çıta çaktırır, ince bez gerip, beyaz tutkal ve üstübeç karışımı sürerek kendim yapardım. Her tuvalin üzerinde de bir kaç kat resim olurdu. Resmi yapar , bir süre sonra üstüne yenisini boyardım.

Vildan Sönmez 14-01-2012 00:33

1 Eklenti(ler)
Kara üzümler ve kirazlar...

sevim.K 14-01-2012 07:41

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Vildan Sönmez (Mesaj 897471)
Sevim Hanım, kendi çizim ve boyamam...

Kutlarım sizi Vildan hanımcım. Paint benim çizim ve boyamada kullandığım ama yine de özgün çalışmalarda çok zorlandığım bir programdır. Çok güzel çalışmalar.

Kesinlikle çok güzel yağlıboya tablolar yapabilirsiniz.:)

Vildan Sönmez 30-01-2012 00:28

2 Eklenti(ler)
Her yerde kar var...
Ay çiçeklerini tamamladım, yazdan esintiler...

muratbal 30-01-2012 01:11

Aylardır siteyi karış karış gezmeme rağmen bu güzel çalışmalarınızı anca bu saatte görebildim.
her biri harika görünüyorlar.
Bu kadar painti iyi kullanmanız ise bir başka sabır örneği.
size paintin biraz daha gelişmişini Paint.NET tavsiye edebilirim.
indirebileceğiniz bir link te ekledim.
Paint.NET ndir - Download > Gezginler

Güzin Çakar 30-01-2012 07:09

Sevgili Vildan Sönmez, ben de şimdi gördüm. Çalışmalarınıza bayıldım. Aslında terasınızın güzelliğinden, yeteneğinizi anlayabilmem gerekirdi. Şimdi elimde bir bardak çayla, tekrar baştan keyifle seyredeceğim. Sevgilerimle...

Vildan Sönmez 17-03-2012 00:57

1 Eklenti(ler)
Kar, kış derken, vakit buldukça bir yayla boyadım, Yusufeli'nden...
Fahri kardeşimle gittiğimiz Kılıçkaya mezre....

sevim.K 17-03-2012 11:05

Vildan hanımcım çok güzel.. Hele yayla:) Emeklerinize sağlık:)

sevim.K 17-03-2012 11:07

Sayın muratbal teşekkürler program için indireceğim. Vildan hanımın çalışmasını görünce bende denemek istemiştim. Baktım paintte resim yapabilmem mümkün değil, üzülmüştüm. İsabet oldu:)

Vildan Sönmez 02-04-2012 20:26

1 Eklenti(ler)
Yusufeli Cuvar yaylası....

jineop 02-04-2012 20:43

Muhteşemler, her defasında içimden bunu geçiririyorum. Bugün yazmak istedim. Çok beğendim. Ellerinize ve gözünüze sağlık.

sakdag 04-04-2012 10:46

Kendime inanamıyorum, bunca zamandır sitede geziyorum ve bugün görüyorum bu güzellikleri. :o:o:o

Vildan hanım bunlar harikalar, hakikaten ellerinize ve gözlerinize sağlık... Hepsini çok sevdim...;)

s.serdar 10-04-2012 16:38

Vildan hanım.

Diyecek söz bulamıyorum. Tek kelime ile harikasınız.

Paint; kullanımı son derece kolay olmakla birlikte, sizin resimleriniz gibi çizimleri oluşturmak için son derece zor ve sabır isteyen bir proğram. Bu nedenle sabrınızı ve yaratıcılığınıza hayran olmamak elde değil.

Eğer bu emeği corel draw, photoshop, dreamweaver gibi proğramlarla değerlendirseyiniz, Rembrand, Monet, Rubens, Ayvazovski vs. elinize su dökemezdi.

Tebrikler...tebrikler...tebrikler...

Vildan Sönmez 10-04-2012 23:49

Utandırıyorsunuz Sayın S.Serdar çok teşekkür ederim.. Bazılarını sıfırdan çizip boyuyorum. Bazılarını sadece boyuyorum. Painte çizmek de boyamak da pek kolay değil doğrusu. En başta da çok sabırlı olmak gerekiyor. Photoshop'u çektiğim fotoğrafları küçültmek ve kontras ayarında kullanıyorum, gelişmiş kullanımı bilmiyorum diğerlerini ise hiç bilmiyorum.
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi s.serdar (Mesaj 944359)
Vildan hanım.

Diyecek söz bulamıyorum. Tek kelime ile harikasınız.

Paint; kullanımı son derece kolay olmakla birlikte, sizin resimleriniz gibi çizimleri oluşturmak için son derece zor ve sabır isteyen bir proğram. Bu nedenle sabrınızı ve yaratıcılığınıza hayran olmamak elde değil.

Eğer bu emeği corel draw, photoshop, dreamweaver gibi proğramlarla değerlendirseyiniz, Rembrand, Monet, Rubens, Ayvazovski vs. elinize su dökemezdi.

Tebrikler...tebrikler...tebrikler...

Vildan Sönmez 10-04-2012 23:53

1 Eklenti(ler)
Güllerin içinden...

erhan özkan 23-07-2012 19:11

inanılmaz güzel resimler yapmışsınız,inşallah değerlendirirsiniz harikalar

füsunANK 24-07-2012 13:30

Artık kesinlikle suluboya, yağlıboya ya da aquarel kalemle yapmalısınız bunları. Duvarları süslemeli. Paintte bunları yapabilen şahaserler çıkarır. Umarım en kısa zamanda görürüz kağıt **** tual üzerinde. Bir kez daha tebrikler.

Vildan Sönmez 25-07-2012 22:58

Teşekkürler Erkan Bey, iddiasız denemeler bunlar.

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi erhan özkan (Mesaj 1001471)
inanılmaz güzel resimler yapmışsınız,inşallah değerlendirirsiniz harikalar

Vildan Sönmez 25-07-2012 23:01

Füsun Hanım cesaret veriyorsunuz, öğrencilik yılarımda resim dersini çok severdim, çalışmayı bırakınca kurslara katılmayı düşünüyorum.

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi füsunANK (Mesaj 1001744)
Artık kesinlikle suluboya, yağlıboya ya da aquarel kalemle yapmalısınız bunları. Duvarları süslemeli. Paintte bunları yapabilen şahaserler çıkarır. Umarım en kısa zamanda görürüz kağıt **** tual üzerinde. Bir kez daha tebrikler.

Vildan Sönmez 25-07-2012 23:06

1 Eklenti(ler)
İlk denemelerimden biri...

maki01 26-07-2012 01:56

Paint'te resim çalışmak... İnanılmaz bir şey Vildan Hanım'cım, şaşkınlık ve hayranlıkla izledim çalışmalarınızı.

Kutlarım....

Sûz-i Dilârâ 26-07-2012 08:46

Ellerinize sağlık ne güzel şeyler çizmişsiniz öyle. :)

Beni de böylece "paint"i küçümsemekten ve ne işe yarar ki bu program demekten kurtardınız. Meğer sorun "paint" de değil bendeymiş:(

Vildan Sönmez 26-07-2012 11:57

Rica ederim, ne demek, painti şimdilik evde dağınıklık çıkmadığı için tercih ediyorum. Diğer çalışmalarda masa, malzemeler ortalıkta olmadan bir bilgisayar bir mause yetiyor.

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sûz-i Dilârâ (Mesaj 1002398)
Ellerinize sağlık ne güzel şeyler çizmişsiniz öyle. :)

Beni de böylece "paint"i küçümsemekten ve ne işe yarar ki bu program demekten kurtardınız. Meğer sorun "paint" de değil bendeymiş:(

Vildan Sönmez 26-07-2012 12:02

Teşekkür ederim, ama deneyin çok zor değil. Ben sadece püskürtme ve çizgi özelliklerini kullanıyorum.Aslında bilmediği çok araç var ama bunlar yetiyor..

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi maki01 (Mesaj 1002371)
Paint'te resim çalışmak... İnanılmaz bir şey Vildan Hanım'cım, şaşkınlık ve hayranlıkla izledim çalışmalarınızı.

Kutlarım....

limon 26-07-2012 13:34

Ben de paint ten nefret edenlerdendim, bana göre hiç bir işe yaramayan, kullanışsız bir programdı taa ki sizin çalışmaları görene kadar... :)

Vildan hanım demek bir çizim tabletiniz olsa ne şaheserler yaratacaksınız.

Bayıldım çalışmalarınıza...

Vildan Sönmez 27-07-2012 00:38

Sevgili Limon sağolasın ama bu son teknoloji beni aşıyor. İnşallah ileride boya kokusunu hissederek bir şeyler yaparım...
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi limon (Mesaj 1002519)
Ben de paint ten nefret edenlerdendim, bana göre hiç bir işe yaramayan, kullanışsız bir programdı taa ki sizin çalışmaları görene kadar... :)

Vildan hanım demek bir çizim tabletiniz olsa ne şaheserler yaratacaksınız.

Bayıldım çalışmalarınıza...

dağçiçeği 08-12-2012 16:51

Vicdan Hanım ben bu zamana kadar nasıl olmuş ta bu sayfayı görmemişim diye inanın çok üzüldüm. Resim merakım karakalemden öteye gidememişti. Kaç senedir de bir şey çizmiyorum. Zaten amatörce olan çizimlerim ara verince iyice körleşti. Ama şu an sizin bu çabalarınızın sonucunda çıkan şaheserleri görünce kendime bir kez daha kızıyorum.
Tek kelimeyle harika çizimler bunlar. Ellerinize sağlık devamını sabırsızlıkla bekliyorum.

Cymbelina 09-12-2012 00:48

Yıllardır bildiğimiz paint programı ile böyle güzellikler yapılabileceği kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi. Muhteşem olmuş tüm çalışmalarınız. Tebrik ederim Sayın Sönmez.

gürcan_keskin 19-12-2013 16:19

Merhaba Vildan hanım.
Vallahi diyecek söz bulamıyorum.Gerçekten mükemmel çalışmalar.Çizim ve boyama ikisi bir arada son derece kabileyet isteyen bir çalışma.
Emeklerinize sağlık.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:42.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025