![]() |
Sn. Yücel Özlem, güzel sözler duyunca hem utanıyor hem mutlu oluyorum. Çok teşekkür ederim ilginiz ve beğeniniz için. Hayvan ve insan çalışmalarında pastel boyanın verdiği canlılığı ben de çok seviyorum. Çok rahat çalışılan bir teknik. Çok gerçekçi oluyor. Bu ata da bir isim bulalım bari. :) Ne dersiniz. ?
|
Alıntı:
Işığı öyle ustaca kullanıyorsun ki, bu bir Allah vergisi, perspektif de öyle. Tüm kalbimle alkışlıyorum seni. Devam... |
Ablacım çok teşekkür ederim. Tamam; devam edeceğim, daha da ilerleteceğim inşallah. :)
|
1 Eklenti(ler)
Kuru-sulu boya kalemi ile kuru olarak çalışılmıştır. Birazcık uyku mahmuru :D
Eklenti 280547 |
Sayın FüsünANK. Gene bir çok güzel çalışma yapmışsınız.
Bir şey... kendi tarzınızı... artık bekliyoruz. Zamanı gelmedi mi? |
Alıntı:
İsmi de siz bulun. En yakışanı bulacağnıza inanıyorum. Selamlar. |
1 Eklenti(ler)
|
Sn.Tura, nefis olmuş bu, ellerinize sağlık. Misafir, sayfamıza hoş gelmiş. Tebrik ederim gerçekten, çok zevklisiniz.
|
Sn. Yücel Özlem, içinizden gelenleri büyük bir memnuniyetle aldım kabul ettim, teşekkürler tekrar. :)
|
3 Eklenti(ler)
Bugün çıkan suluboyalar. İlk ikisi çok minicik aslında , 10*15 ebatlarında gibi. Ama fotoda kocaman çıkıyor :) Ayarlayamıyorum nedense.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sayın FüzünANK ve jineop; Göz yaşı sürahiyi begendiğinize sevindim. :) |
Sayın FüsunANK,
Çalışmalarınız çok güzel. Çok beğenerek takip ediyorum. Ellerinize sağlık. Sayın Tura, Sanırım siz de artık çalışmalarınızı yeni bir başlıkta paylaşmalısınız. Bizi bu güzelliklerden mahrum etmeyin. Başlıkların içinde aramak zorunda kalmayalım. :-)) Sizin de ellerinize sağlık. |
Sayın k_donmez.
Sayın füsunANK'nın yaptıkları çok hoşuma gitmişti ki. Bende aynı şeyleri yapmak istedim. Beni teşvik eden Sn.Füsun Hanımdır. Ara sıra onun sayfasına misfir oluyorum. Gönlü ve sayfası o kadar geniş ki. Saygılarımla. |
Ben misafirimden çok memnunum ama daha çok paylaşım bekliyorum. Yok mu yeni bir şeyler Sn. Tura ?
|
1 Eklenti(ler)
Lavi çalışması
|
1 Eklenti(ler)
Bu lavi çalışmalarınıza bayılıyorum. Ellerinize sağlık, gene çok güzel resim ortaya çıkartışsınız.
15 adet 20 x 20 karodan Osman Hamdinin bir tablosunu... Eklenti 294430 |
Alıntı:
Çok güzel ve değişik. |
Sevgili füsun, çalışmalarınız çok güzel, bence devam edin ve kendi resimlerinizi yapmaya başlayın artık, fırça ve boyayı kullanmakta bu kadar ustalaştıktan sonra kopya çalışmak yetmeyecektir,biraz cesaret....çiçeklerden başlamaya ne dersiniz,sizin çiçekleriniz...iyi çalışmalar sevgiler...;)
|
Lavi çalışmasını ben yaptım Jineop. Teşekkür ederim , beğenmene sevindim.
Sevgili gondag, cesaret veren sözler için teşekkür ederim. Şimdilik erken benim için. Bir sonraki sene belki. |
1 Eklenti(ler)
Sayın füsunANK.
Sayfanıza bir misafir yükleyeceğim. Sizden izin almadan son yaptığınız Lavi'nizi 10 x 20 karoda çalıştım. Sırlanıp fırından çıkınca çok beğenildi. Eklenti 302324 |
Alıntı:
|
Sn. Tura bu çok güzel bir şey olmuş gerçekten. Çok beğendim. Çok sevindim mutlu oldum. :o İzin ne demek , çok hoşuma gitti. O resim bana ait değil, bende bir başkasının çekmiş olduğu fotoğraftan yapmıştım. Sayfamda misafir olmanızdan ben çok mutluyum ama size bir sayfa açma fikrine de iştirak ediyorum, bu güzel yapıtlarınızı ayrı bir sayfada sergilemelisiniz. Sizin her yaptığınızı gördükçe, bir kez daha söyleyim, sizi teşvik ettiğim için hep çok seviniyorum. Devamm ...;)
|
1 Eklenti(ler)
Çiçekler güzeldir :)
|
Ay bana resim demeyin ya... ilkokul, lise ve üniversite de çizdiğim sergiye gönderdiğim resimlerin hepsi de kayboldu... Onca yıldır il genelinde birinciliğim bile olmasına karşın elimde bir tek resmimin olmamasına çok üzülüyorum. Anca böyle ustaları seyredip iç çekmekle yetiniyorum. Elinize yüreğinize sağlık :)
|
Sevgili hemşerim Füsun Hanımcığım, resimleriniz çok güzel, tek tek inceledim.Ellerinize sağlık... Keşke ben de yapabilsem çok seviyorum. Öpüyorum sizi.
|
Alıntı:
Sayın Tura'nın yeteneği, ayrı bir sayfada sergilenmeyi hakeden nitelikte.. |
Fatih bey, yeni bir resim yapıp duvarınıza asmalısınız. Geçmiş yıllarda çalınanlar anısına. :)
İpek Kozası, önce teşekkür ederim, sonra da hemen bir kursa kayıt olmanızı tavsiye ederim. Belediyelerin açmış olduğu kurslar ücret olarak son derece hesaplı ve kaliteli. Onlarla başlarsınız , sonra duruma göre ressamlardan ders alabilirsiniz isterseniz. Pria, sonunda Sn.Tura sayfasını açmış, çok da güzel olmuş. :) Ben misafirimden şikayetçi değildim ama toplu halde yaptıklarını görmek daha güzel oldu. |
Sonunda yıl sonu sergimizi de yaptık. Sizinle de paylaşayım dedim , blogumda yayınladım. Kursumuzda neler yapılmış bakmak isterseniz iki kum tanesi: 2012 Belmek yıl sonu sergisi
|
Bloğunuzu çok beğeniyorum.
Devamlı takip ediyorum. Ara sıra da yorum yazıyorum. :) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 23:34. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025