![]() |
Blog sayfanızı oldukça beğendim.Hasan için bir yorumda ben yaptım.
Siz dolu dolu yaşıyorsunuz, ne güzel. Kendinizle gurur duymalısınız. |
Sevgili Tura, blogumu ziyaretiniz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim. Blogda da bahsettiğim gibi, öğrenmeyi seviyorum, madem araştırıp bir şeyler öğreniyorum, bunları dostlarla paylaşayım dedim, öylece başladı. :)
|
1 Eklenti(ler)
|
Sanırım epey sabır gerektiren bir çalışma. Elinize sağlık çok güzel olmuş. Devamını bekleriz.
|
Alıntı:
|
Beğenmeniz beni mutlu ediyor. Teşekkür ederim.
Çok zor değil bunları yapmak. Bir kaç deneme de başarı sağlanır. Sizler de yapabilirsiniz inanın. |
1 Eklenti(ler)
|
Füsun Hanım, yine harika bir eser ortaya çıkarmışsınız. Elinize, emeğinize, sanatınıza sağlık. Bir de inşallah bunları serginizde görmek nasip olur.
|
Teşekkür ederim. İnşallah , bakalım sergi açacak seviyeye gelebilirsem o da olur tabii.:o
|
Alıntı:
|
Devamı gelecek inşallah. Siz beni yüreklendiriyorsunuz, yakında sergi de açıcam sayenizde ;) Çok teşekkür ederim. Kızımıza henüz bir isim koyamadık ama . Hala isimsiz.
|
Alıntı:
|
Eşinizin resme başlayacak olması çok güzel. Muhakkak ki çok güzel resimler yapacaktır. Merakla bekleyeceğim. Heleki geçmişden tecrübesi varsa, ne güzellikler çıkacak kimbilir.
Zeynep en sevdiğim kız ismi desem :) Hoş olur kızımızada. Blogda sorun mu var acaba, belki ondan yazamadınız. İlginize teşekkür ederim. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Fadime. |
1 Eklenti(ler)
Sn. Tura, çok teşekkürler. Aranan isim bulundu. Sn. mandalinleerik benim en çok sevdiğim ismi önerince bende hemen onu koydum kızımıza isim olarak. Zeynep oldu adı.
Buda son yağlıboya çalışmam. Eklenti 240856 |
Alıntı:
Son resminize gelince. Renkler çok doğal. Tam Bodrum, Ege havası içinde çizilmiş çok güzel bir resim. Elinize, emeğinize sağlık. |
İlgiyle izliyorum Füsun Hanım...Hepsi başarılı ama rapidoya bayıldım:)
|
Son yağlı boya çalışmanız, mavi dünyanız; çok güzel. Elinize sağlık.
|
Çok teşekkürler sn.Tura ve sn.Aygün.
Zeynep'in isim babasına da benden teşekkürler isim için. Güzel oldu, yakıştı kızıma. |
Alıntı:
|
Siz beğendikçe ben iyi yapmak için daha çok çabalıyorum. Blog sayfam için söylediklerinize de çok teşekkürler. Paylaşmayı seviyorum. Öğrenmeyi de. :)
|
Çok başarılısınız,kutlarım.
|
Teşekkür ederim.
|
Sevgili Füsun,
beyazla çalışmak zordur, ama gerçekten güzel bir çalışma olmuş. İnsanın içini açıyor, huzur ve mutluluk veriyor. |
Çok teşekkür ederim Sn. Lir. Bu resmi herkes huzur verici buluyor nedense. Bir arkadaşım aldı bu resmi. O da çok huzurlu olduğu için istedi bu resmi.
|
1 Eklenti(ler)
|
Çalışmalarınızı ilgi ile takip ediyorum, hepsini çok güzel ve başarılı buluyorum. Benim gibi çöp adam bile çizemeyenler içinse hayranlık verici gerçekten. Kutluyorum ve başarınızın artarak devam etmesini diliyorum.
Sevgiler. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025