agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Doğa ve yaşama dair her şey > Yaşantımızda ve Sanatta Bitkiler
(https)

Beğeni Düzeni4Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 18-02-2006, 01:40   #11
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 16-10-2004
Murat Bey'le yazışma şansını bugün tekrar yakaladık. İşi yüzünden yoğun sanırım.

Bana yine İzmir'de yaşayan Mehmet Tuncer'in iletişim bilgilerini verdi. O da Murat Bey ve Cem Bey gibi ağaç heykellerle ilgiliymiş. "Bizler elimizden geleni yaparız" dedi söylediklerinin özü bu aslında.

Bunun dışında yarışmanın nasıl olması gerektiği hakkında biraz konuştuk. Bu topice bakmış kendisi.. Ne üreteceğimize göre malzemeye karar veriyoruz, bazen maket bıçağı bile yetiyor bazen skarpelalar kullanıyoruz dedi. Bunun üzerine yarışma formatını düşündük ve ona şunu önerdim ben:

1. Onlardan biri **** hepsi, bir model belirleyip, ona giden yolu(ağaçtan-heykele tüm adımları) fotograflayarak bize anlatabilir ve en güzel heykeli yapabilen yarışmayı kazanır.

2. Malzemeleri ve işlemeye ilişin teknik bilgileri bize verip, özgün çalışmalar yapmamıza yardımcı olurlar. Kim ne becerebiliyorsa koyar ortaya.

Bunlar benim kişisel fikirlerimdi. Yazışma anında ortaya çıktı. Burada daha değişik fikirler de yakalayabileceğimizi söyledim. Bunların derlenip toplanması konusunda zaman istedim.

Mehmet Bey'e maili yazdım. Ondan da bu konudaki kendi fikirlerini almamız gerektiğini düşünüyorum.

Murat Bey'in şöyle bir düşüncesi var, ki bence haklı. Kendisi, Cem Bey ve Mehmet Bey biraraya geldiklerinde bizden bir arkadaşımızın da onlara katılması... Konunun yüzyüze de görüşülüyor olmasının faydalı olacağını düşünüyor. Ona İzmir'de katılımcı arkadaşlarımız olduğunu ve bu işe gönüllü birinin mutlaka olacağını söyledim kendisine... Yanılmıyorumdur değil mi?!?

Bendeki gelişmeler şimdilik bu kadar. Ararsanız, Adana temsilicimizin haftasonu ziyareti için börülce pişiriyor olacağım...

benim Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:24.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025