![]() |
|
![]() |
#1 |
doğacı
|
![]() MERHABA........... El sanatlarıyla, maketle ve benzeri çalışmalarla uğraşan arkadaşları beklerim her türlü çalışma ve fikirleriyle.......... bu alcıdan oyma şehir........ ![]() alcıdan yapılma niğde aladdin camii........ ![]() Trabzon Sümela Manastırı ![]() Kastamonu tarihi konak alcı ve tahtadan.............. ![]() Safranbolu genel maketi............ ![]() doğa maketi.............. ![]() bunlar benim çalışmalarım sizlerin çalışmalarınıda görmek isterim..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Doğadelisi
|
Sitemizde ne zaman yürüyüşe çıksam, bahçede masada maket gemileri, elinde alet edevatıyla uğraşan bir komşumu görürüm. Ne de büyük bir haz duyarak yapmakta o gemiyi imrendim doğrusu; dayanamadım objektife yakalayıverdim.. Müsadenizle size de sunmak istiyorum.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 15-08-2007
|
Hepside cok güzel,oldukca zaman ve emek verildigi belli oluyor.Gemi yapiminda belli bir agac cesidimi kullaniyorsunuz ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-11-2007
|
merhabalar; uzun zaman uzaktan uzaktan seyrettim bu siteyi ... fakat konu başlıkları o kadar genişki, bilgi edinmeyi tercih etmeli önce... ağaç işleri demek ![]() ben marküteri (ağaç oymacılığı) ile uğraşıyorum. yaptığım tablo çalışmalarını geniş bi zamanda yüklerim. görüşürüz. Düzenleyen nuresak : 15-08-2008 saat 14:24 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-03-2007
|
hayalimdeki okul
kızımın hayalimdeki okul projesi için yaptığımız ayyıldız okulu |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |