![]() |
|
![]() |
#61 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-10-2005
|
Harika resimler, Ellerinize sağlık, Yüzünüzden gülücükler eksilmesin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Ağaç Dostu
|
Resimler güzel ancak, figürlerde bir donma durumu yansıyor, yüzleri gülse de boyun bölgesinden kaynaklanan (Nuri İyem'i hatırlatan) durgunluk hissi uyandırıyor. Bu alanda yumuşaklık gerekiyor. Mutlulukla - saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Ağaç Dostu
|
MUTLULUK - RESİM SERGİSİ - Liva / Balgat
Sevgili Şeref, Nariçi yorumlara çoook teşekkürler ... Yeni ve eski işleri canlı canlı(!) görmek isteyenleri bekliyorum, daha çok eleştiri istiyorum. Sevgiler benden ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-01-2008
|
sevgili sahire elinize emeğinize sağlık gerçekten sizin gibi çizim yapmak isterdim keşke böyle kabiliyetim olsaydı elinize emeğinize sağlık sağlık kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2009
|
Sevgili sahire çalışmalarınız MUHTEŞEM gözümüzü gönlümüzü şenlendirdiniz ellerinize yüreğinize sağlık.resimlerinizdeki yerler tamda hayal ettiğim olmak isdediğim yerler.Bu arada isminiz gerçekten bu ise adaşız. Çalışmaların minyatür olması ayrıca taktire şayan.Devamını görmek dileği ile. sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Kutlarım sevgili SAHİRE.Özellikle orkide ve kuşlu resim,çok hoş. Ben de isteyip de bir türlü başlayamayanlardanım. Umarım çok yakında.......... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-05-2009
|
Sevgili Sahire,sizi kutluyorum ve başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum.Ben de yağlı boya resim yapıyorum.Karma sergiler yanında 2007 yılında ilk kişsel sergimi açtım.Resime ara verdiğim şu dönemde sizin çalışmalarınız beni heyecanlandırdı.Tablolarınız gibi cıvıl cıvıl,şen ,şakrak,sağlıklı günler diliyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-03-2009
|
Geri dönüp bütün resimlerinizi hayranlıkla izledim.çok isterdim böyle güzellikler yapmayı malesef çok yeteneksizim bu konuda.Ellerinize, yüreğinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Ağaç Dostu
|
Güzel yorumlar beni sonsuz mutlu ediyor, çoooooook teşekkürler. Yine çalışma şevkiyle doldum ![]() Bu arada tüm doğa-severlerin yeni yılını kutlarım! 2011'in bizlere daha çok doğallık, sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-06-2010
|
Ellerinize sağlık. Resimleriniz gerçekten göz alıcı, dile gelip anlatıcı. kitaplara da çizim-resim yapıyor musunuz? yapmış olduğunuz resimler pek çok şey anlatıyor, öykü sayfalarını süslemeli. belki siz de yazarsınız, her karakterin bir hikayesi vardır eminim. böylece küçük ama detaycı masalcıklar ortaya çıkacatır. ![]() bir de bir şey dikkatimi çekti, imzayı ILGIM olarak okudum. daha önce de bu imzayı taşıyan bir kaç resim görmüştüm. size mi aitdi acaba? :S |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-04-2010
|
güzel hayallerin,güzel resimleri.çok hoş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 17-05-2010
|
Elinize sağlık bu siteyi epeydir takip ediyorum resimleriniz çok güzel yorumlarda sağlıcakla kalın resimleriniz daim olsun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Ağaç Dostu
|
Bu arada burada sergilediğim bir resim ilginizi çektiyse ve o resim satılmadıysa, onunla ilgili de görüşebiliriz. Dediğim gibi çok uygun fiyatlarla satıyorum, yeter ki kıymetini bilen bir sanatsevere gitsin, biraz da onun duvarını süslesin, haz veren bir pencere olsun temennimdir ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|