![]() |
|
![]() |
#10 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-09-2007
|
Ben anladığım ve denediğim kadarını yazıyorum arkadaşlar: 1. Tek yaprak bir gazete kağıdını 4’e bölelim 2. Kenarlarda bulunan renksiz ,beyaz kısımlar kesilsin 3. Şimdi bu dört parçanın her birinden elimizden geldiğince ince rulolar yapalım Rulo yaparken ilk sarışta araya kürdan koyarak daha ince tutmaya çalıştım.(kürdan geri çıkacak) Daha sonra bitki destek çubuklarının en incesi ile sarmaya çalıştım ama yinede kalın oldu ve çubuğu çıkarmak biraz zor . 4. Yukarıdaki işlemler neticesinde elimizde 9 tane rulo olmalı (saksı altı daha çevresine gelmedik) 5. Bu rulolardan 8 tanesini alıyoruz 4ünü seçip yanyana dizin diğer dördünüde bu ilk dört arasından geçireceğiz (tıpkı sepet örer gibi) . Küpeli’nin eklediği 5-6-7-8 numaralı resimler yardımcı olur sanırım. 6. 8 ruloyu kullandık sanki bir artı şekli elde etmiş olmalıyız tem orta kısımda seper örgüsü gibi olmalı 7. Şimdi 9. ruloyu alıp bu artı şeklinin ruloları arasından bir alttan bir üstten olacak şekilde giçirip biraz sıkıştırıp biraz zorlayarak ortayı bir daire haline getiriyoruz 8. Devamı için daha birçok rulo lazım 9. Diğer ruloları yaptıktan sonra şekiller yardımcı oluyor zaten. Ama buraya kadar yapmak bile oldukça zordu herkese sevgiler .... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
|
|