![]() |
Sevgili Tijeen ben bir şeyi istediğim zaman hemen harekete geçerim. Hatta isterim ki forumdaki diğer arkadaşların ki gibi hemen olsun bitsin. Bunun içinde çok sabırsızım. Ama bıkmadan usanmadan onlar gibi olmaya ve onlar gibi bonsailer yetiştirmeye çalışacağım. Biliyorum ki burada bize rehberlik edecek çok usta abla ve abilerimiz var. Desteklerini de esirgemiyorlar. Bak senin gibi bir kader arkadaşımda oldu ne mutlu bana bu üç ağacım benim için o kadar değerli ki bazen dallarını budamam gerektiğinde kıyamıyorum onlara. Her yaprağı her dalı sanki benim için ayrı şeyler ifade ediyor. Bazen kendimi tanıyamıyorum. Yeni ağaçların hayırlı olsun. Eminim sende bende yüzümüzün akıyla çıkarız bu işten. Ağaçlarımızı öldürmeden. Sevgilerimle.
|
Çok değerli arkadaşım Eaglion sizlere ne kadar minnettarım anlatam. Heyecanımı birazda size borçluyum. Buradaki sevgi ve kardeşliği başka hiç bir forumda bulmadım, galiba bulamayacağım da bilgi paylaşamında bu kadar fedakar olmanız bizi daha da heyecanlandırıyor. Desteğinizi ihtiyacımız var..... ;)
|
12.03.2008 Saat 11,35 Şimşir ağacımda her hangi bir gelişme yok. Saat 11.39 ne kadar zor gelişiyormuş bunu öğrendim.
|
Galiba ilk günkü heyecanım kayboluyor. Yerini sabır alıyor.
|
Korkmayın geri gelir.
|
Umarım öyle olur. Beklemek çok sıkıcı olsada sonuclarının güzel olması beni rahatlatıyor.
|
bepsi hanım bonsai demek ,sabır demek bunu öğrenmeliyiz :)
|
Bepsi hanım şimşiriniz ne alemde ;benim şimşirim can çekişiyoo sanırım öldürüyorum bitkiyi offfff offfffff
|
Umarım ölmez.Benimki de ne ölü ne diri. Hiç sesi çıkmıyor. Nar ağacım bir oldu ama her tarafından yaprak çıktı. Bitki besinin faydası oldu sanırım. Ama aynı besinden şimşire de verdim hiç hareket yok. Galiba bu şimşir yerini sevmedi. Evet evet kesinlikle yerini sevmedi. İçeride alamıyorum. Offff galibe bende bahçeye dikeceğim yakında. Olmuyor ki böyle. Narı görseya yaprak verseye ama neeeerde.
|
değişme yoksa alışmaya çalışıyor demektir deyilmi (benim şimşirden iyidir)
süs narı adına sevindim ne güsell :) |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 15:23. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025