![]() |
Dik ve kıvrımlı dik tarzlarda, dallar sıralı bir yapıyla dizili olur.
Önce bir dal, diyelim, sağ öne doğru başlar, biraz yukarda sola doğru ikinci dal, daha yukarda üçüncü dal dizilir. Chokkan-formal upright tarzını nette ve bizim galeride bir incele. Dalların bir noktadan çıkması, bu tarza uymaz. |
Hemen bakıyorum teşekkürler..
|
merhabalar...
oooooooooooooooo o kadar çok zaman olmuş ki kendi çalışmamı bile zor buldum....Bu arada yarışmayı kaçırdığım için üzgünüm inşallah bir daha ki sefere:) Bu arada tebrikler vyserra her zamanki gibi harika bir çalışman olmuş.Zaten çalışmalra bakmaktan buraya gelmem bir iki saat aldı daha o kadar çok var ki;)Tabi benim ufaklığı merak ediyorsnuzdur hiç sormayın ne hale geldiğini bende anlıyamadım garip bi şekilde beni bekliyor biliyorum çok başarısız oldum ama asla pes etmiyeceğim.Fotolarını akşama koyarım inşallah gülmek yok ama bakalım ne çok hatalar yapmışım:(
Küçük not: Ufaklığa iyi bakamadım ilgilenemedim ama takdir edersiniz ki insnlık hali ne zaman neyle karşılaşılacağı bilinmiyor mlsf:( |
Salvia teşekkür ederim. Özlettin kendini :) Ağacını da merak ettim. Şunu söylemeliyim, bence şimşir zor bir ağaç, başlangıç için herkes şimşir alıyor ama çok kolay bir ağaç değil. Belki dayanıklı diye tavsiye ediliyordur, ama ben olsam başka ağaçlar üzerinde de çalışırdım.
|
Öncelikle hayırlı bayramlar tüm dostlara...
3 Eklenti(ler)
İşte benim ufaklık biliyorum buna bonsai demek çok zor galiba bahçeme dikmem en uygunu...Fotoğrafları çektikten sonra üzerindeki telleri çıkarttım...Eleştiri ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler....:)
|
9.sayfa güzelim:)
2 Eklenti(ler)
Çok uzun zaman olmuş gerçekten benim ufaklığı 9.sayfada buldum.Pek bonsai ye benzememiş olsada en azından hala canlı kaldığına seviniyorum.;)Bu arada öneriniz olursa da uygulamaya çalışırım.Şimdiden teşekkürler..
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 04:47. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025