![]() |
ya bugün ismimin altındaki ünvanım ağaçsever olarak değişti... ve ben bu gün bi ağacı katlettim :mad:
|
Yasemin; bu ağaç seni nasıl da eğitti, farkında mısın?. Bir sonraki ağacında çok çok daha fazla deneyimli olacaksın ve daha az hata yapacaksın. Deneyim kazandıkça da hataların yok sayılacak kadar az olacak. Merak etme, hepimiz hata yaparak başladık. Çoğu arkadaşımız bir çok ağacını kaybetti. Önemli olan bu hatalardan ders çıkarmak ve bunu aklında tutabilmek.
Ağacın için kendine çok kızdığını , hatta kızgınlıktan ateş bastığını biliyorum. Ben de böyle olmuştum. Ama ağacın düzelir. Hata kaldıran bir ağaç; ardıç. O sebeple yeni başlayanlara gelenek şeklinde ardıç tavsiye ediliyor.:) Çok fazla hata yapmış ta değilsin. Bir arkadaşımız ağaçta sadece başparmağım kalınlığında bir yaprak kümesi bırakmış ve koca ağacı çırılçıplak soymuştu. Kendine kızmayı bırak ve artık toparlan. Şimdi gidip uyu ve güzel şeyler düşün. Yarın ağacına farklı gözle bakacaksın:) O senin ilk göz ağrın. Senin ilgine ve sevgine ihtiyacı var. Kendine kızıp onu yalnız bırakma. O senin sevgi ve ilgine en güzel şekilde cevap verecektir. İyi geceler... |
umarım daha az hata yapmayı çabuk öğrenirim...teşekkürler ve iyi geceler
|
Yasemin üzülmene neden olacak bir şey yok, ağaç yaşıyor sağlıklı, daha ne şekiller alacak büyüdükçe...
bir ağaçla bir seferde öğrenmemiz mümkün olsa keşke..Hepbirlikte beraber öğrene öğrene ilerliyoruz. Senin denemelerin herkese faydalı oluyor..tıpkı diğer arkadaşların denemeleri gibi.. bak, çam fidanı yamadori denemesinden, orman ağaçları konusunda ne kadar şeyin farkına vardık. |
Iyi gunler yasemin , korkuyu atip budamissin,Memedin dedigi gibi agacin yasiyor. Turuncun belirtigi gibi de o gaca tarz vermek icin daha cok secenegin var, Yatik tarz, ruzgar[yatigi] tarzi, celebi tarzi gibi. Su an vaktim yok, bu aksam bonsai toplantisi var oraya gitmem gerek. Sonra toplantida olanlari sizlere aktaracagim ve daha ileriki gunlerde, Birseyler cizebilirsem agacin uzerinde daha ne gibi seceneklerinin oldugunu anlatmaya calisacagim.
Simdilik hosca kaliniz. |
teşekkür ederim yorumlarınız için bu benim için kötü bi deneyim oldu...tellerini söktüm ağacın. uzunca bi süre kendi haline bırakıp toparlanması beklemem daha doğru olacak sanırım.. Ali Bey toplatı notlarınızı ve benim ağacımla ilgili çizimlerinizi sabırsızlıkla bekliycem
|
telleri söktüm... uzunca bi zamanda dinlenmesi lazım sanırım
|
Merhaba yasemin;
Bence ağacına şekil vermeden için rahat etmez. Ben olsam uygun stili bulurdum sonrada bulduğum stilde tellerdim. Daha sonra da dinlenmeye alırdım. Bence stiller için buraya bir bakmalısın. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 19:38. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025