agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bonsai > Üyelerin Bonsai Çalışmaları > Yarım Kalmış Bonsailer
(https)

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 19-04-2006, 08:57   #1
Ağaç Dostu

hasan42's Avatar

Giriş Tarihi: 04-11-2005
Galeri: 112
Hasan42

Diktiğim kokar ağaç fidesi yapraklandı ve ben de bonsai denemesini bu fide üzerinde yapmaya karar verdim. Hem hızlı büyüyor, hem de kuruduğu zaman fazla üzülmeyeceğim. Nasıl olsa her yerde büyüyor.
Ağacımın tipi pek bir şeye benzemiyor, ince uzun bir şey. Ben de bonzai şekillerine bakarken literati veya bunjin dedikleri şekli denemek istedim, ama ilk dersimi de aldım; ağaç öyle her istediğin şekle hemen giriveren elastik bir şey değil! Eğip bükmeye çalışırken ağaçtan çıtır çıtır sesler gelmeye başladı. Sonuçta fotoğraftaki şekil çıktı ortaya.
Bir başka önemli konu, siz siz olun hiç bir fideciği hafife almayın. Pek önem vermediğim, öylesine kola şişesine vs. sokuşturuverdiğim fideler yeşillenip güzelleşti ama özene bezene saksılara diktiğim fidelerim beni hayal kırıklığına uğrattı. Şimdi saksılarını da değiştiremiyorum öldürürüm korkusuyla ve fotoğrafta gördüğünüz plastik ambalaj kutusuyla bonzai deniyorum.

Eklenen Resimler
Dosya Türü: jpg Başlıksız 1.jpg (55.3 KB, 340 views)
hasan42 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:37.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025