![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
/
Giriş Tarihi: 23-09-2016
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-12-2013
|
04/02/2017 İsviçre Gökkuşağı Pazı YeşimM arkadaşımızın zarf içinde posta ile yolladığı tohumların tamamını ektim. Teşekkürler arkadaşım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
04/02/2017 Abutilon Hybridium Yine Bulgaristandan gelen bir tohum. Paketten 132 tohum çıktı 32 sini ektim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
06/02/2017 Yumurta Patlıcan 1 ya da 2 sene önceki etkinlikten akçabardak arkadaşımızın paylaştığı tohumların tamamını ektim. Bunların hepsini ektiğimi ama çıkmadığını sanıyordum. Bir yerlerden çıktılar sonunda ama ekilmemiş ![]() Bir de bu tip tohumlarım tohum paylaşım etkinliği çerçevesinde gelmiş olmasına rağmen bu senenin tohum çalışması ile karışmasın diye bu sayfaya eklemeyi uygun buldum. Bu sene gelen tohumları ''tohum paylaşım etkinliği sonrası'' adında bir sayfada arşivleyeceğim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Her sene aynı sıkıntıyı yaşıyordum. Kaybolan notlar, etiketler, saksı değişimlerinde yeniden not almayı unutmalar vs. Hep ''yok aklımda tutarım unutmam'' diyorum ama 1-2 ay içerisinde her şey arapsaçına dönüyor. En kesin çözüm bu gibi geldi. Bir de yanlış sezon ekimlerim olursa onları takip etmek de daha kolay olacak. Böylece önümüzdeki senelerde bunlara bakarak yaptığım hataları düzeltebilirim. Tohumları karıştırırsam da az çok resimlerinden karşılaştırıp isimlendirebilirim diye düşündüm. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|